(SIDE2): Sienna Miller, Nicky Hilton og Mary-Kate Olsen viser deg hvordan du med små grep kan få en skikkelig kul 70-tallsstil. Les stilikonenes hemmelige tips her.

Knytt panneluggen bakover
Sienna Miller og Nicky Hilton går for midtskill, og samler den lange panneluggen i en tvinn bak hvert øre. Dette er det enkleste knepet for å få en riktig kul 70-tallsstil. Dette koster ingen ting, men forutsetter at du har lang pannelugg.

Gå for små runde briller
De nye solbrillene for våren og sommeren 2008 er bittesmå og helt runde. Miu Miu og Prada er blant merkene som allerede har laget de John Lennon-inspirerte solbrillene fra 70-tallet. Kanskje finner du noen som ligner på loftet?

Kle deg løst og ledig
Alt kan gjerne være stort, løst og ledig. Er du redd for å se ut som et telt, kan du likevel stramme inn med et skjerf eller et belte i livet. Se bare på Olsen-tvillingene, de er lave, går for skyhøye sko og bruker store flagrende plagg.

Kjør på med slengbukser
Sleng er det kuleste innenfor buksesnittet akkurat nå. Jo mer sleng, jo bedre. Slengbukser i jeansstoff er blant stjernenes favoritter.

Smink deg med sotete øyne
Store, mørke og sotete øyne passer perfekt til 70-tallslooken. Sienna Miller har lenge vist seg med sotete øyne, og nå følger også Mary-Kate Olsen etter.

Masse smykker
Det er også lov til å kjøre på med smykker i hippiestilen. Men glem strass og diamanter. Hippiestilen har ingenting med glamour å gjøre. Her skal det se både gammelt, slitt og lite stilig ut. Smykket bør som alt annet også være langt.

Gå på loppemarked eller bruktbutikker
Loppemarked og bruktbutikker er fortsatt den beste arena for de kuleste funnene. Kanskje kan du finne en kul slengbukse fra 70-tallet, til en brøkdel av prisen i merkebutikkene? Smykker, sko, vesker, kjoler, skjorter og jakker er også typiske ting det er kult å kjøpe på bruktbutikker. I tillegg får du sannsynligvis noe ingen andre har.

Bli inspirert av stjernene nå

Diskuter saken lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!