Gå til sidens hovedinnhold

Slik holder du stilen i kulden

Lær av kjendisene.

(SIDE2): Det er ikke alltid like lett å holde seg trendy når gradestokken kryper nedover, og man har mest lyst til å pakke seg inn i en termodress.

Kjendisene derimot føler ofte at de alltid må ta seg godt ut, og de har derfor god trening i å se trendy ut - selv i sprengkulden.

Få inspirasjon fra kjendisene i bildekarusellen nederst i saken!

For det er faktisk måter du både kan holde varmen, og se trendy ut denne vinteren. Man skulle nemlig tro de største motehusene har designet sine høst- og vinterkolleksjoner med kalde Norden som utgangspunkt, for både strikk og pels er to av de aller heteste trendene denne sesongen.

Samme farge
Kate Moss er et av verdens ledende stilikon, og hun tyr ofte til tykke jakker når hun skal holde kulden ute.

Den pelslignende jakken hun ble observert med i London tidligere denne måneden, er både trendy og lun. Den store kreasjonen virker heller ikke dominerende, fordi Moss kombinerer den med plagg i samme fargetone.

Dette er en smart måte å sette sammen et antrekk på, når man kler seg i plagg som gjerne har en tendens til å dominere.

Pels
Et plagg som gjerne kan dominere vinterantrekket ditt, er pelsen. Den skal synes, og jo større jo bedre. Den gode nyheten for lommeboken er at den langt ifra tenger å være ekte, og en falsk variant er også mye mer dyrevennlig.

Kjendisene elsker å kle seg i pels, og den aller heteste typen er en skuldervariant av pelsen, rettere sagt en pelsbolero. Selv om denne kanskje ikke varmer hele kroppen, er det en svært lekker måte å bære pelsen på.

Mary-Kate Olsen er en av de som er observert med denne typen pels, og hun kombinerer den gjerne med skinnbukser for å få et rocka unntrykk. Modellen Amber Rose, er kjent for sin kontrastfulle stil, og det er nettopp det inntrykket hun skaper ved å bruke en reveutgave av denne typen pels. Kate Moss har selvfølgelig også satt standarden for denne trendy stilen, og kombinerer gjerne også denne med sorte plagg.

Foruten pelsbolero og pelsjakke, er også pelsvesten særdeles aktuell denne sesongen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Skjerf
En av de hester trendene for høsten og vinteren er store, og kraftige skjerf. Dette er gode nyheter for oss her i nord - for det finnes nesten ikke grenser for hvor stort skjerfet kan være.

Foruten å være stort, er det også trendy at skjerfet synes godt, og fremheves ved hjelp av kontraster. Sarah Jessica Parker demonstrerer dette ved å friske opp sitt ellers så grå og kjedelige antrekk med et fargerikt skjerf. Men sorte skjerf er også trendy, og Zoe Kravitz rocker gjerne opp antrekket med ett skjerf i sort strikk.

Et annet ungt moteikon er Willow Smith. Niåringen er allerede et stilikon, og hun får nok mange tips fra sin trendy mor, Jada Pinkett Smith. Willow har også lagt sin elsk til skjerfet, og den spede kroppen blir nærmest dekket av det store, og elegante skjerfet i trendfargen kamel.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Varme sko
Foruten å holde hodet varmt, er det også viktig å holde beina varme - og kjendisenes favorittsko i vinterkulda er Ugg-skoene. Selv om disse kanskje ikke er av den mest elegante skosorten, holder de føttene varme, og er derfor et godt alternativ når det virkelig blir kaldt i lufta.

Les også:- De er kommet for å bli!

Det finnes en mengde UGG-varianter, samt skotyper som ligner på de populære skoene, så utvalget er stort.

Kelly Osbourne har den siste tiden blitt hyllet for sin trendy stil, og slanke kropp. Hun greier noe de færreste gjør, nemlig å kombinere de tradisjonelle Ugg-skoene på en slik måte at de blir trendy. Den stramme looken, kombinert med de mer avslappa skoene gjør seg utrolig godt, og det er bare å applaudere Osbourne for sitt modige klesvalg.

Noen som kanskje ikke er like heldig med stilen, er Tori Spelling. Men hun klarer likevel å kombinere skoene med en av sesongens heteste trender, nemlig strikk.

Moteikonet Rachel Bilson, har kanskje ikke på seg Ugg-sko her, men det er en variant som ligner svært mye på de populære og varme skoene. Det er ingenting å si på stilen til den fasjonable jenta heller, som kombinerer de ulike delene av antrekket like godt som alltid.

(bildekarusell under bildet)

FÅ MER INSPIRASJON FRA KJENDISENE HER:

3833

Kommentarer til denne saken