Gå til sidens hovedinnhold

Slik vil vi se ham

Hva er mest trendy for menn denne og neste sesong? Side2-jentene viser deg vei.

(SIDE2): Hva liker vi jenter egentlig å se dere menn i? Den kvinnelige delen av Side2-redaksjonen forteller hva som er «in» akkurat nå, hva vi fint klarer oss uten og hva som alltid funker uansett sesong.

Les og lær her, mann!

Diskuter gjerne herremoten nederst i artikkelen!

A for Armani
Giorgio Armani lager enkel, men stilig herremote. Modellene på catwalken er alt annet en dandy, og designeren selv liker at menn ser ut som menn. Derfor elsker vi Giorgio Armani.

B for bootcut
Vi er allerede lei av å se syltynne mannebein presset ned i «tighte jeans» (som svenskene kaller det). Nå vil vi ha menn i jeans som gjerne er litt stramme over baken, men som går ut nederst i beina. Jo mer sleng, jo bedre. 70-tallet er tilbake for fullt - også for dere menn.

C for Calvin Klein-boxer
Ikke noe er mer usexy enn gamle utslitte boxere. Går du for kjente merkevarer som Calvin Klein eller Björn Borg er du sikret boxere som holder meg enn en sesong. Dessuten har de ofte bedre passform, og det er ikke oss jenter imot.

D for dress
Dress er superhet på menn - og bør brukes så ofte som mulig. Men kanskje ikke på rockepuben på hjørnet.

E for eleganse
Ingenting er som en skikkelig flott dress til en spesiell anledning. Hvorfor ikke pynte seg litt ekstra før middagen på en fin restaurant?

F for friluftsliv
Kul på tur er ikke å forakte. En mann med utstyret i orden som det heter er det enkelt å reise på ski, hytta eller bare en gåtur med.

G for grått hår
Hvem synes vel ikke George Clooney ser ut som en million dollar? Noen menn blir flottere med alderen, og et tvert igjennom grått hår skal du aldri farge bort. Vi jenter liker menn med grått hår. Se også på modellene hos Dressmann.

H for hatt
Gå for hatt i vinter og gjerne også til sommeren. Hatten er virkelig undervurdert, og er du ikke redd for å skille deg ut - så gå for hatt.

I for iPod
Musikktilbehøret som passer til alt uansett. Lytt til din yndlingsmusikk uansett stil. Er du litt tilbehørfrelst så gå for iPhone når den når landet...

J for jeans
Jeans med riktig passform kan gjøre underverker, og passer perfekt til en slitt t-skjorte.

K for Kardigan
En av de nye trendene for menn er kardigan. Roberto Cavalli designet en sort kardigan i sin herrekolleksjon for Hennes&Mauritz i fjor høst, med stor suksess. Nå følger andre kjedebutikker etter, og vestkantgutta har fått helt dilla på den kule jakken.

L for logoer
Styr unna store logoer på klær, vi trenger ikke å få skreket Boss, D&G eller Nike midt i ansiktet. Hvis du er opptatt av merker, så trenger det ikke synes på gensere og T-skjorter.

M for mann
Vi jenter vil at menn skal se ut som menn. Kjør gjerne på med dandy klær, men kutt ut sminken.

N for normal
Du anser deg kanskje for å være en «normal» mann, hva nå det må bety, men alle har et særpreg ved seg. Fremhev dine beste sider - om det er beina, håret eller rumpa. Kom igjen, det klarer du!

O for originalitet
Trål bruktbutikker og loft hos besteforeldre eller foreldre på jakt etter gamle skatter. Finn gjerne et plagg som du ikke har sett noen andre gå med før. Fars gamle bryllupsdress kan være akkurat det du leter etter!

P for produkter
Det er faktisk helt sant, du kan få finere hud av å bruke skjønnhetsprodukter. De fleste menn blir nesten redd bare de hører ordet skjønnhetsprodukter, men stjeler gjerne kjærestens ansiktskremer. Hva med å kjøpe en eksklusiv krem bare til deg selv?

Q for quality
Gå heller for en god kvalitetsjakke til vinterbruk, en skikkelig frakk eller deilig parkas får deg igjennom de kalde månedene. Sko, jakker og dress er det ofte lurt å legge litt ekstra penger i.

R for rocka
Menn i skinnjakker, boots og slitte jeans høres kanskje veldig klisjé ut. Men en gjennomført rocka stil er aktuelt i vår!

S for slips
Slips er alfa og omega. Går du for et gammelt bredt slips kan det fort bli helt feil, men om du velger et smalt slips kan du derimot bli like hot som den unge Hollywood-yndlingen fra High School Musical, Zac Efron.

T for t-skjorte
Hvis det er opp til oss jentene i Side2-redaksjonen, holder en sexy t-skjorte i massevis. En riktig kul band t-skjorte er dødskult, men hold deg for alle del vekk fra fotballskjorta. Vi jenter hater fotball - og selvsagt også fotballtrøyene.

U for uniform
Åh, menn i uniform er bare så råsexy.

V for vintage
Nå er det på tide at også flere norske menn får øynene opp for gjenbruk. Gå på Fretex, og du kan kanskje finne drømmejakken. I tillegg støtter du en god sak og er miljøvennlig.

W for weather
Kle deg etter årstiden. Kalosjer har kommet tilbake for fullt i vinter. Menn i dress med fargerike gummikalosjer er trendy og ikke minst smarte - det viser at man tar vare på skoene. Norske Swims har mange kule varianter!

X for x-faktor
Vi liker menn som velger sin egen stil. Vil du bli lagt merke til, gjelder det å ha x-factor. Overrask oss og skill deg ut!

Y for yndlingsbuksa
Er yndlingen smal, vid eller dressbukse? Kjøp gjerne flere av ditt favorittmerke eller fasongen du vet passer deg.

Z for Zen
En laidback stil med litt Zen-faktor i er ikke å forakte. Zen er en retning innenfor buddhismen og vektlegger meditasjon for å få innsikt. Kanskje litt out there for noen, men en avslappet stil skapt med ettertanke virker!

Æ for ærlighet
Vær trygg på deg selv, og velg en stil som passer deg og din personlighet. Ikke tving deg selv til trender du absolutt ikke trives med.

Ø for økologisk
Etisk og økologisk korrekt mote er om mulig enda mer aktuelt for 2008. De fleste rimelige kleskjeder kommer med egne økologiske kolleksjoner - KappAhl og H&M for å nevne noen. tenk grønt, gutter!

Å for året 2008
Side2 gir deg full oversikt over hva som rører seg i moteåret som kommer. Så følg med!

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!