Gå til sidens hovedinnhold

Sommerens heteste plagg

Og tips til hvordan du ikke kler deg i shortsen.

(SIDE2): De fleste har fått med seg at shortsen er et av sommerens heteste trendplagg, og både kjendiser og «vanlig dødelige» omfavner den behagelige moten.

Se bildekarusell med kjendiser i shorts nederst i saken!

En av fordelene med shortsen er at alle kan bære den, uansett hva slags stil man har.

La deg inspirere av hvordan kjendisene kler seg i shortsen, og finn den looken som passer for deg.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Stilfull
Det er fullt mulig å se både elegant og oppdresset ut med shorts. Cameron Diaz fikk mye oppmerksomhet da hun stilte opp i en kort shorts, da hun skulle gjeste et amerikansk TV-show tidligere denne uken.

Diaz så fantastisk ut i den korte shortsen, hvit singlet og lyseblå dressjakke. Hun demonstrerer samtidig at shortsen er en perfekt måte å se avslappet, men samtidig elegant ut. Dressjakken passer perfekt til shortsen, og faktisk fungerer både korte og lange jakker til trendplagget, så her er mulighetene mange.

HTML EMBED

Også den amerikanske modellen, og skuespilleren, Molly Sims vet hvordan man kler seg i shorts. Hun så ikke mindre enn fantastisk ut da hun dukket opp i en kamelfarget shorts, en blomstret topp og sandaler i brunt skinn. Stilen har litt vintageaktig preg over seg, noe som kler Sims svært godt.

Skuespilleren Amanda Seyfried ser flott ut i nesten hva som helst. Da hun var på en spasertur tidligere denne måneden så hun både casual og stilfull ut i en grå, posete shorts med volanger, en enkel grå singlet, og blå ballerinasko. De kule Ray Ban solbrillene fullfører stilen, og gjør hele antrekket komplett.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Jeansutgaven
Shorts i jeansstoff er supertrendy, og spesielt kjendisene har latt seg inspirere av denne varianten av trendplagget. Fordelen er at den kan mikses og matches på mange mulige måter, og utrykket endres etter hvordan man styler den.

Spesielt gjennomført synes vi Nicky Hilton var, da hun ble observert på gaten forleden. Med mørke olajeans, hvit singlet, sort vest og svarte herresko var stilen gjennomført maskulin til fingerspissene. De svarte solbrillene var prikken over i-en, og vesken og de enkle accessoirene fremhevet hennes ellers så feminine personlighet.

Både modellen Bar Rafaeli, og artisten Ciara kler seg både titt og ofte i olashorts, og de har hver sin gjennomførte stil.

DEL DENNE ARTIKKELEN PÅ FACEBOOK

(artikkelen fortsetter under bildet)

Trendy
Bare det å ta på deg en shorts gjør deg i grunn trendy, men det er de som går ett hakk lengre.

Stilikonet Alexa Chung er et stilikon er først ute med det meste. Hun har til og med fått en Burberry-veske oppkalt etter seg, så alt hun kler seg i vekker dermed oppsikt.

Her om dagen dukket frøken Chung opp i en litt spesiell skinnshorts. Hun matchet den trendy shortsen med en grå t-skjorte og en strikkjakke - og kombinerer dermed to av kommende sesongs aller største trender - skinn og strikk.

Victoria Secret`s modellen Alessandra Ambrosio, var også svært trendy i en militærinspirert shorts, og blå skjorte. At hun hadde valgt og slenge med seg en plastveske i slangeskinnsmønster gjorde antrekket komplett - for både militær og slangeskinnsmønster er svært aktuelle trender fremover.

Søte Emmy Rossum gjorde også helt riktig da hun kombinerte en blomstrete korsett, knallblå shorts og en strikkjakke da hun skulle ut å nyte en stor is.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ikke helt riktig
Denne sesongen er det «in» å være litt harry, men det betyr på ingen måte at alt er lov. Noen ganger kan det nemlig gå helt feil, og da er utfallet katastrofalt - rent stilmessig.

Kei$a er kjent for sin harry stil, og det er en del av hennes image. Derfor er det lite som overrasker når denne artisten dukker opp i kreative antrekk på den røde løperen. Tidligere denne måneden ankom hun en fest i London iført hotpants, silketopp og pels. Selv om den store pelsen tok mye plass, stoppet det ikke den unge sangerinnen fra å lasse på med store accessoirer både rundt halsen og i ørene.

I tillegg hadde hun sprinklet kroppen sin med glitter, og tegnet et dollartegn på det ene låret. Smakfullt? Neppe.

Christina Aguilera dukker ofte opp i sexy og svært avslørende antrekk, men dette var ikke tilfelle da hun skulle stå på scenen forleden dag. Iført en rød hotpants, tights med sølvdetaljer, t-skjorte, og bikerjakke var det vanskelig å avgjøre om hun best hadde passet inn på et bikertreff eller et sirkuset. At hun i tillegg hadde et naglebelte og et stort kjede rundt halsen, gjorde at antrekket neste ble komisk. Selv ikke de klassiske Christian Louboutin skoene reddet det ellers så katastrofale antrekket.

Lindsay Lohan var heller ikke så heldig med antrekket da hun skulle på shopping. De store støvlettene, med rysjer, blir for mye, siden Lohan hadde valgt en voluminøs topp. Kler man seg i shorts er det viktig å balansere antrekket, og dette får ikke Lohan helt til her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SE FLERE BILDER AV KJENDISER I SHORTS HER:

3443 (Alle foto: Getty Images)

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken