(SIDE2:) Color blocking er uten tvil en av sommerens store trender.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Miks, ikke match
Klesbutikkene kan friste med sommerantrekk i sterke farger og du kan fint kjøpe disse moteriktige klærne uten å blakke deg helt. Til inspirasjon har Side2 plukket ut hele 30 herlige og fargesterke sommerplagg og assesoriarer som alle koster under tohundre kroner.

Se bildekarusellen lenger ned i artikkelen!

Miks dine favorittplagg og ikke tenk på om det matcher eller ikke, nå er det nemlig meningen at fargene skal «kræsje».

Populært blant kjendisene
En av de mest trendy fargekombinasjonene for tiden er oransje og lilla, men også knallblå og turkis er populære farger. Her finnes ingen regler og mulighetene er uendelige. Det er bare å leke seg med sommerens mange fargetrender.

Les: Sats på lilla og oransje!

Color blocking er noe vi har sett mye av på catwalken denne sesongen og også kjendisene har lagt sin elsk på denne stilen. Det var Gucci som for alvor startet oransje-lilla-trenden med en av sine kjoler for vår/sommer 2011. Dette ble raskt en kjendisfavoritt, og fargekombinasjonen har blitt sett på blant annet Kim Kardashian, Rihanna, Cheryl Cole og Jessica Alba.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Tilbehør
Men det er ikke bare plaggene som skal være fargesprakende. Gjør ditt antrekk komplett med for eksempel matchende veske og sko, og glem heller ikke å lakke neglene dine med en trendy knallfarge. Fargerike sommerplagg og tilbehør til en solbrun kropp blir aldri feil!

.

4371