Gå til sidens hovedinnhold

Sommerens hotteste it-jente

Amanda Seyfrieds store dådyrøyne, kule stil og skuespillertalent gjør at vi kommer til å se mye til henne i årene fremover.

(SIDE2): I «Big Love» spiller hun tenåringsdatteren Sarah som lever i en polygamifamilie. I sommer spiller hun Meryl Streeps datter i «Mamma Mia!». 22 år gamle Amanda Seyfried er uten tvil sommerens it-jente.

Se bilder av Amanda nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skryt og hyllest
Det er i rollen som Sophie i filmversjonene av den populære musikalen at hun tar filmlerretet med storm i sommer. I den kommende storfilmen har hun også Pierce Brosnan og Colin Firth som kollegaer, men det er prisbelønte Meryl Streep som får mest skryt av den unge skuespilleren.

- Hun er den kuleste personen jeg noen gang har møtt. Hun respekterer meg og behandler meg ikke som om jeg var liten, sier Amanda i et intervju med Vanity Fair der hun hylles som den kommende generasjonene av store skuespillere i Hollywood.

Mandag var det premiere på filmen i London - se bilder fra den røde løper her!

Modell
Amanda var modell da hun var liten og har blant annet frontet forsiden på hele tre bøker i serien «Sweet Valley High». Da hun var 11 år ble hun skuespiller og fikk roller i seriene «The Guiding Light.», «As the World Turns» og «All My Children». Men gjennombruddet kom i filmen «Mean Girls» der hun spiller den dummeste jenta i gjengen.

Dilla på jeans
Skuespilleren har et favorittplagg, og som for mange andre er det jeans. Amanda er heller ikke kresen når det gjelder jeansen.

- Jeg elsker hullete jeans og slitte jeans, vide og trange, lave i livet eller høye livet. Jeg er en samler, det er det samme hvor mye jeansen koster for jeg må ha det, skal hun ha uttalt om sitt favorittplagg.

Side2 fant riktignok flere bilder av skuespilleren i kjole. På premierefesten mandag stilte vakre Amanda i en smaragdgrønn kjole med skyhøye svarte stiletthæler til. Hurra for Amandas stil - se flere bilder under!

388

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kommentarer til denne saken