Gå til sidens hovedinnhold

Står opp klokken seks hver dag for å løpe

Victoria Beckham om trening, hårfjerning og silikonpuppene.

(SIDE2:) Victoria Beckham ligger ikke på latsiden.

Sporty firebarnsmor

Den tidligere Spice Girls-stjernen er gift med en av verdens mest kjente fotballspiller, er mamma til fire og opplever stor suksess som designer og egne motekolleksjoner.

Til tross for at Victoria Beckham har en hektisk timeplan, tar hun seg alltid tid til trening og skjønnhetspleie.

I et nytt intervju med magasinet «Allure» avslører 39-åringen at hun står opp klokken seks om morgenen for å trene og hver dag løper firebarnsmoren mellom 6 og 6,5 kilometer.

I intevjuet snakker Victoria Beckham også om sine brystoperasjoner. I 1999 la hun seg under kniven og fikk utført en brystforstørrelse til 75E, men sier at hun i dag har tatt ut silikonimplantatene.

Ifølge Daily Mail har den tidligere sangeren vært igjennom flere operasjoner for å få tilbake sin opprinnelige BH-størrelse 75B.

Barberer ikke leggene

Designeren avslører også at hun ikke bruker barberhøvelen for å fjerne uønsket hår på leggene. Når det gjelder hårfjerning, velger fru Beckham nemlig laserbehandling, ett tips hun visstnok har fått fra skuespiller og venninnen Eva Longoria.

- Det er det beste rådet jeg har fått fra Eva Longoria, sier hun.

Beckham-familien levde i USA i seks år, men har nå flyttet tilbake til England.

«Da vi bodde i L.A. var jeg lykkeligere enn noensinne», sier 39-åringen og legger til at hun fortsatt har denne gode lykkefølelsen nå som de seks familiemedlemmene har flyttet tilbake til hjemlandet.

Selv om Victoria nå bor i England, tar hun ofte turen over til USA. Nylig var hun i New York i forbindelse med Fashion Week og designeren har fått strålende kritikk fra moteekspertene for sin nye kolleksjon.

Kommentarer til denne saken