(SIDE2): Popartisten Alexandra Joner (22) er aktuell som deltager i «Skal vi stupe», som frontfigur for skokjeden DNA, i tillegg til å være klar med en ny singel.

Gjennom årene har hun hatt mange jern i ilden. Felles for mange av prosjektene er at de krever godt kameratekke, og fint er det, for dette er noe hun trives med.

Mikser og trikser
- Det er bare gøy å stå foran kamera. Men syns det er stort å kunne være frontfiguren til en kampanje. Spesielt en skokampanje, siden jeg elsker sko, sier Joner til Side2.

På den røde løperen er Joner en som ofte pleier å skille seg ut med sine kreative antrekk. Men å beskrive sin egen stil synes hun er vanskelig, da hun liker på kle seg i flere forskjellige stiler.

- Jeg er veldig glad i klær, og synes stil er viktig fordi det sier mye hvem du er eller vil fremstå som. Jeg har alltid vært veldig glad i nagler og er fan av den litt urbane stilen, sier hun.

- Jeg synes det er gøy å leke og finne klær som ikke andre har, og mikse og trikse litt. Og ikke minst elsker jeg sko som er litt ekstreme og som forteller sin egen historie.

Selv om hun bryr seg om stil, så ser hun ikke på seg selv som særlig motebevisst.

- Jeg er glad i mote og klær som alle andre jenter, men jeg er ikke trendbevisst. Jeg aner ikke hva som er inn og ut, jeg vet bare hva jeg liker og går for det. Instagram er mitt lille motehus og gir masse inspirasjon, sier hun.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

22-åringen ble plukket ut til å fronte kolleksjonen fordi hun har den riktige stilen til å kunne formidle merkets vårkolleksjon og konsept, som speiler kontrasten mellom røft, lekent og fargerikt.

Høyere er bedre
Fargerike sko er noe stjernen selv har stor tro på til våren.

- Jeg kommer nok til å fortsette med mitt «jo høyere jo bedre»-motto også til våren. Så det blir nok hæler. Men jeg gleder meg til å kjøpe litt fargerike sommer-sneakers med platå. De er dødsfete, sier Joner.

Våren hos DNA beskrives som sporty, leken og tøff. Kolleksjonen er inspirert av mange ulike trender, men i hovedsak består kolleksjonen av fire ulike kategorier: Sporty modeller, freshe pumps, røffe boots og kule loafers.

Spesielt nevnes lette canvassko og plattformmodeller med kule print, pumps i neontoner og nye materialer som transparent PVC, loafers i alt fra skinn til mykere canvasmodeller med studs og glitter, og skinnboots med røffe såler.

Selv har Joner sansen for flere sko fra kolleksjonen.

- Jeg elsker de gule sneakersene med platå og selvøflgelig de sorte, høye skoene med klør på hælen, sier hun til Side2.

Alexandra Joner ble kjent gjennom TV-programmene Dansefeber og Grease i 2007 og 2008, og solgte til dobbelplatinum med låten «Sunrise». Nå er hun aktuell med singelen «Next To You», som kommer ut 15. februar. Den har hun laget med Stargate-artisten Range.

Se bildene av Alexandra Joner for DNA her:

5425