(SIDE2): Det er vanskelig å definere stilen til Kate Bosworth, men en ting er sikkert - hun ser fantastisk ut i nesten hva som helst.

Den 27 år gamle skuespilleren heter egentlig Catherine Ann Bosworth, og ble født i Los Angeles. Hun gjorde sin filmdebut med Robert Redfords, «The Horse Whisperer» i 1998, men gjennombruddet kom ikke før i 2002, med filmen «Blue Crush», hvor hun spilte surferjenta Anne Marie Chadwick.

Se bildekarusell av Kate Bosworth nederst i saken!

Skuespillere og musikere
Men den blonde skjønnheten nøyer seg ikke bare med å spille hovedroller i filmer. Bosworth er nemlig også å se i reklamekampanjer for Calvin Klein Jeans, og hun er talsperson for luksusveskeprodusenten Coach. Hun har også vært modell for sminkemerket Revoln, og har figurert på flere «Mest sexy»-lister.

Mange kjenner Bosworth som Orlando Blooms kjæreste. De var sammen i cirka fire år, men Bloom er langt fra den eneste kjendiskjekkasen Bosworth har hatt romantiske koblinger til.

Skuespilleren har blant andre datet skuespilleren Matt Czuchry, som hun møtte da de spilte sammen i TV-serien «Young Americans», samt den birtiske musikeren James Roussseau.

HTML EMBED

Spiseforstyrrelser
I 2006 fikk Bosworth mye oppmerksomhet på grunn av sin vekt. Det ble spekulert i om hun hadde spiseforstyrrelser. I ettertid forklarte hun at vekttapet skyldtes at et kjært familiemedlem plutselig ble alvorlig syk og døde, og kunne i 2009 konstantere at hun hadde bekjempet vektproblemene.

Det er også verdt å merke seg at Bosworth ble født med heterochromia, hvorav det ene øyet er blått og det andre brunaktig.

Og for dem som trodde blondinen ikke var smart, må tro om igjen. Bosworth er nemlig ingen dum frøken. I 2000 kom hun inn på presitgeuniversitetet Princeton, men akseptbrevet ble senere trukket tilbake på grunn av for dårlig oppmøte.

Les også:
Stjel stilen: Alexa Chung
Stjel stilen: Taylor Momsen
Stjel stilen: Georgia Jagger

På ferie i Sverige
Stilen til Bosworth er en sarlig blanding mellom det feminine, rocka og glamorøse. Hun er ofte første ute med de siste trendene, og dette kan også være en av årsakene til at hun har en så varierende stil.

På den røde løperen er den vakre skuepsilleren ofte å se i lange glamorøse kjoler, eller korte, romantisk kjoler. Hun sverger ofte til clutch vesken i slike anledninger.

Til daglig er Bosworth litt mer rocka i stilen. Jeansshorts og skinnyjeans er hennes signaturlook. Hun er også en skikkelig festivaljente, og Side2 elsker stilen hun hadde på Coachella-festivalen i april. Her ble hun forøvrig sett sammen med «True Blood»-stjernen, Alexander Skarsgård (33), og det spekuleres nå i om de to har et forhold.

Søndag viste også den svenske avisen Expressen bilder av Skarsgård og Bosworth sammen - i Sverige. De to skal være på hemmelig ferie sammen i Stockholm, og ble blant annet fotografert da de spiste middag sammen. Avisen skriver at Bosworth både flørtet og koste med sin angivelig svenske kjæreste.

- Jeg er ute sammen med mine venner og har det kult. Mer enn det vil jeg ikke si. Jeg er her og har fri, sa Skarsgård til Expressen.

Les også:Få årets heteste festivallook

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ankelboots og pilotbriller
Bosworth sverger til ankelboots, og blir gjerne sett med disse også på den røde løperen. Gladiatorsandaler er også en av hennes favoritter.

Skuespilleren forlater sjelden hjemmet uten pilotsolbrillene sine fra Ray Ban, som hun bruker til enhver anledning.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

(artikkelen fortsetter under bildet)

Løst og ledig
Bosworth blir ofte sett med håret løst og ledig. Hun er velsignet med et vakkert hår, og utnytter dette ved å gjøre så lite som mulig ut av hårmanken sin. Hun bruker også å samle håret i en knute bak, og hun ser fantastisk ut med den siste kjendistrend-looken - en stor hårball på toppen av hodet.

Sminken holder hun ofte naturlig, men stiller gjerne i arpikosfargede kinn og diskret leppestift.

(se bildekarusell under bildet)

SJEKK STILEN TIL KATE BOSWORTH:

3263