(SIDE2): Sorte plagg har en tendens til å dominere gatebilde i høst- og vinterhalvåret.

Det representerer på mange måter overgangen til den mørkere perioden, men du trenger ikke bli deprimert av den grunn. Sorte plagg er nemlig svært enkle å bære, og kan være redningen på dager da verken lysten eller evnen til å sette sammen det ultimate antrekket er til stede.

Helsvart
Også mange av kjendisene kler seg gjerne i sort fra topp til tå, og de siste ukene har denne fargen dominert røde løpere rundt omkring i verden. Både lange og korte kreasjoner er populære blant stjernene, og stilspekteret strekker seg fra glamorøst og sofistikert, til rocka og sexy.

Se flere bilder av kjendiser i sort nederst i saken!

Moteikonet Kate Moss kler seg ofte i sort, og da gjerne fra topp til tå. Stilen hennes kan derimot ikke beskrives som kjedelig av den grunn, og hun ser alltid like trendy ut, selv i sort.

En annen kjendis som vet å kle seg er Eva Longoria Parker. Hun stilte nylig på den røde løperen i en sort smoking, som hun kombinerte med en sort bluse og sorte sko. Det minimalistiske uttrykket er ikke bare trendy, men også svært kledelig.

Minnie Driver har også latt seg forføre av den svarte trenden. Hun kledte seg i en lekker sort av den lille svarte under filmfestivalen i London, og kombinerte mini-kreasjonen med et par rocka sko.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Lekre kombinasjoner
Men selv om det fint går an å kle seg i sort fra topp til tå, kan du gjerne bruke andre farger som et tilskudd til antrekkets sorte basisfarge.

En lekker blanding er sort og hvitt.

Denne kombinasjonen skaper gjerne en litt stram og maskulin look - en het trend denne sesongen. Modellen og skuespilleren Alessandra Pocher går for denne stilen når hun kombinerer en sort dress med en hvit bluse. Selv om blusen er av feminin karakter gjør den stramme dressen antrekket litt maskulint, men på en balansert måte.

Ønsker du en enda mer feminin vri på sort/hvitt-kombinasjonen, er sorte plagg med hvite prikker, eller omvendt, løsningen. Dette gir et helt annet uttrykk, men er tilsvarende trendy.

En annen interessant kombinasjon er sort og dyreprint. Leopardmønsteret gir ofte antrekket et noe røft preg. Miks derfor plagg med dette mønsteret med en prikkete topp, slik som TV-personligheten Verena Kerth gjør på bildet under. Ikke bare oser antrekket av personlighet, men det gir også et balansert og trendy uttrykk.

Som kjent er sort og hvitt sterke kontraster, og dette kan du med fordel spille videre på. Cheryl Cole kombinerer en sort skinnjakke med en søt og romantisk kjole i hvitt - et lekkert antrekk som røffes ytterligere opp med de rocka skoene.

Ønsker du derimot kle deg sexy, er sorte blonder løsningen. Jessica Biel viser hvordan man gjør det i sin lekre blondekjole, som hun kun kombinerer med glitrende accessoarer.

(bildekarusell under bildet)

SE BILDER AV KJENDISER I SORT HER:

3837