(SIDE2): Whitney Eve Port (24) er elsket for sin fantastiske karakter i tv-serien «The City» på MTV. Men hva med hennes stil - er den like mye elsket eller er den egentlig hatet? Se bildene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Kreative sammensetninger
24-åringen ble først kjent som Lauren Conrads kollega i Teen Vogue gjennom tv-serien «The Hills». Senere fikk hun sin egen tv-serie «The City». MTV følger med Whitney på flyttelasset fra Los Angeles til New York, der Whitney jobber som pr-ansvarlig for Diane von Fürstenberg. Ryktene sier at Whitney nå skal ha flyttet tilbake til LA, men MTV annonserte nylig at «The City»s andre sesong starter allerede 29. september. Tv-stjernen oppholder seg derfor trolig fortsatt i New York.

Les også: Ja, vi digger The City-Whitney

Ingen regler
Med jobben følger også en genuin interesse for klær og mote, og Side2 elsker Whitneys største lidenskap; mote.

Whitney har trolig bare en regel når det kommer til klær, mote og styling - og det er at absolutt alt er lov. Tv-personligheten gjør sjelden store og grove feil, men noen reagerer trolig på hennes litt vel kreative sammensetninger. Og det er ingen tvil om at stilen har blitt drastisk forandret etter at tv-stjernen flyttet fra LA. Stilen er mer og mer preget av en storbyjente.

Les også: Het flørt på stranden

Ingen match
Whitney legger ekstra vekt på tilbehøret i stilen sin. Vesker og sko matcher aldri, uten unntak, og hun bruker gjerne et par brune semsket sko til en sort lakkveske. Noe svært få andre ville gjort. Men nettopp den missmatchen gjør Whitneys stil helt spesiell. Veskene står sjelden i stil til resten, og er gjerne preget av masse farger og mønstre.

Whitney elsker også å kaste på seg en jakke som skiller seg ut i antrekket, som jakken i rutete sort og grønt og fuskpelsen i leopardmønster.

Les også: But why?

Blant Whitneys absolutte må ha-jakke er også den svarte korte bikerjakken. Slike bikerjakker har vært med i motbildet noen sesonger nå, og er like hipt den kommende sesongen.

Vi følger Whitneys kule stil her på Side2 - og gleder oss til enda en sesong med «The City».

SE FLERE BILDER I BILDESPESIALET LENGER NED:

2225