(SIDE2): Paris er kanskje den siste i rekken av moteuker, men kjendisene har åpentbart ikke gått lei for på første rad har de flokket seg for å få med seg de franske visningene.

Blant annet har de moteriktige blant annet kunne meske seg med visninger fra Chanel, Dior, Valentino, Saint Laurent, Celine, Givenchy og mye mer.

Parisisk eleganse
Jessica Chastain, Milla Jovovich og Leigh Lezark så elegante ut for det prestisjefulle Chanel-showet.

Jessica Alba strålte i en koboltblå kjole da hun gjestet visningen for Shiatzy Chen, og Nicole Richie viste frem sin feminine og elegante side med røde volanger for Valentino.

De fleste av kjendisene har iløpet av moteuken en eller annen gang gått for sort og hvitt. Dette er en stor trend for vår, og ikke minst passer det perfekt for Paris` eleganse.

Looken er både sofistiker og kraftfull på en gang, og Kristen Dunst, Nicole Richie, Jessica Chastain, Ashley Olsen og Coca Rocha har vist frem sin variant av trenden.

Richie gikk for striper, mens de andre gikk for klassiske buksedresser eller kjoler i sort og hvitt. Kanye West og Kim Kardashian tok trenden så langt at de fargekoordinerte seg selv i henholdvis helsort og helhvitt.

Fargesprakende
Selv om det var den monokrome stilen som gjalt, så merker man også at våren er på vei med andre mer fargerike antrekk. Spesielt så vi sarte pasteller, og antrekk med hint av knall eller neon. Fargene rødt og koboltblå later også å være noe å satse på denne sesongen.

Under kan du se en liten oppsumering over trendene som gjaldt på første rad:

Sort og hvitt
5463

Vårlige pasteller

5464

Knallfardede elementer

5465

Rødt

5466