(SIDE2): Varme sko er en nødvendighet i vårt kalde klima, men det trenger ikke gå på bekostning av stilen. Det finnes en mengde varme sko og trendy sko, og du vil garantert finne noe som passer din stil.

Se 40 par sko i bildekarusellen nederst i saken!

Ankelstøvletter
Ankelskoene er fortsatt like aktuelle, og det finnes mange varianter å velge mellom. Både høye og lave utgaver av skoene er moteriktig denne sesongen, det gjelder bare å finne sin stil.

Mange kjendiser har ankelstøvlettene som sine favoritter. Skoene gir ofte antrekket en litt rocka look, og dette er en stil mange celebriteter har latt seg forføre av.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kate Moss er en av mange som ofte kler seg i ankelboots. Tidligere denne uken ble den trendy 36-åringen observert i nok et moteriktig antrekk. Hun kombinerte sine olajeans, svarte topp og kamelfargede kåpe med et par lave ankelboots uten hæl - og Moss så like fantastisk ut som alltid.

Artisten Rihanna derimot, liker seg best i høyden. Men også hun sverger til ankelsko - av den høye og sexy sorten.

Les også:Her er trendskoene

(artikkelen fortsetter under bildet)

Ugg-varianten
Det har blitt sagt mye om Ugg-skoene opp igjennom årene. Men uansett om du liker de eller ikke, er de fortsatt like populære - og det er jo egentlig en bra nyhet for oss som bor i et kaldt klima.

Ugg-skoene er nemlig svært varme, og selv kjendisene kan ikke la være å ta på seg et par av denne sorten i ny og ne.

Les også: - De er kommet for å bli!

Det er derimot ikke bare de originale Ugg-skoene som har fått fotfeste i trendbilde. Det finnes flere ulike merker med sko i samme stil - blant annet har Jimmy Choo laget en luksusversjon av Uggsene i samarbeid med Ugg.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Støvletter
Du kommer deg neppe gjennom vinteren uten et par støvletter. På kalde dager er det godt å dra på seg noe som varmer litt oppover foten, og de er prefekt om du liker å gå i skjørt eller kjoler.

Støvletter som går over kneet har vært en het trend, og nå strekker de seg faktisk også enda lengre.

Madonna er kanskje litt ekstrem i sitt skovalg. Forleden dag kledte hun seg i et par støvletter som strakte seg oppover lårene. Det ser nesten ut som hun har på seg et par skinnbukser, men det er faktisk støvlettene som er ekstra lange.

Beverly Hills 90210-stjernen, AnnaLynne McCord ser sofistikert ut i et par brune støvletter, med høy hæl. Brune støvletter passer svært godt til olajeans, som for øvrig er et annen viktig trendplagg denne sesongen.

Les også:Den perfekte olabuksa

(artikkelen fortsetter under bildet)

Les også: Slik holder du stilen i kulden

Boots
En annen het skotrend er bootsene. Disse kommer i mange ulike varianter, og gir definitivt et rocka uttrykk til antrekket ditt. Både høye og lave utgaver er aktuelt.

Victoria Secret`s-modellen, Behati Prinsloo, kombinerer gjerne sine slitte boots med både pels og hatt. Det gjennomførte antrekket bærer preg av at jenta shopper i vintagebutikker, og kanskje det aller mest trendy når det kommer til boots, er å kjøpe et par brukte, som er akkurat passe slitt og velbrukt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kilehæl
Sko med kilehæl er like aktuell denne sesongen som forrige, og foruten å være behagelig, kommer også disse i varme utgaver.

Du trenger derimot ikke være så ekstrem i skovalget som Lady Gaga, men det er moro å se hvordan den eksentriske artisten virkelig omfavner kilehæltrenden.

(se flere sko i bildekarusellen under bildet)

TA EN NÆRMERE TITT PÅ VINTERSKOENE HER:

3858