500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

- Undertøy må være utrolig sexy

Hvordan skal undertøy være? Janne Formoe og 20 designstudenter setter standarden. Se bilder her!

(SIDE2): Skuespiller Janne Formoe (32) var konferansier da designstudenter fikk utfordringen i å skape et undertøysett ut fra tolkningen av «Female Fascination» - altså fascinasjon for kvinner og det kvinnelige.

Sexyog behagelig
For Janne skal det ultimate undertøyet var behagelige i stoff og form, og ubeskrivelig sexy.

- Undertøy skal løfte, skjule, hente og bringe! Da er det bra undertøy, sier Janne til Side2.

- Har du noen gang funnet et slikt undertøysett?

- Jeg har funnet deler av det ja, ler hun.

Se alle de 20 undertøyskreasjonene nederst i saken!

Spennende kreasjoner
Onsdag kveld viste 20 designstudenter ved moteskolen Esmod torsdag deres tolkning av BH og truse for et fullsatt DogA i hovedstaden.

Vinneren av konkurransen ble Stine Rosén for sitt undertøysett «Desire for beautiful trash». Stine har brukt gjenbruksmaterialer i sin kreasjon, og tenkt på miljøet i sin design.

- Dette er helt surrealistisk! Jeg har jobbet så hardt, men jeg hadde aldri trodd jeg kom til å vinne, sier Stine til Side2.

- Stoffene i undertøyet er gamle strømpebukser, brukte undertøyskjoler, mammas gamle sengetøy og et gammelt lokk, forteller Stine. For den unge studenten er undertøy noe som skal være behagelig og komfortabelt.

- Jenter må føle seg vel, det er det viktigste, sier hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Konkurransen er lansert av undertøysmerket Triumph, og den norske vinneren kommer til den store internasjonale finalen i Beijing. Der skal Stine skal kjempe mot 30 andre i kampen om vinne en reklamekampanje for undertøysmerket, samt 150.000 kroner.

Vinneren får også omformet sin kreasjon til et kommersielt produkt og solgt det i utvalgte Triumph-butikker over hele verden.

Undertøysdesigner
Juryen besto av designer Ida Gullhav, moteredaktør i Costume, Helle Paulson, Rakel Benjaminsen, designlærer ved Moteskolen Esmod og markedssjef i Triumph, Sofie Lindahl-Jessen.

Ida Gullhav har designet undertøy lenge, og lanserte i fjor en egen undertøyskolleksjon - matchende undertøy til ham og henne.

Les også:Fra søtt til sensuelt

Designeren syntes det var mye flott undertøy og skrøt veldig av vinneren.

- Stine har tenkt utenfor stoffbutikkene som finnes her i Oslo og har brukt gjenbruksmaterialer. Selv om det i seg selv ikke fungerer når en skal lage undertøy, så er det noe lekent, nyskapende og inspirerende ved designet, sier Ida Gullhav til Side2.

Se alle de 20 undertøyskreasjonene nederst i saken!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!