(SIDE2): «Vise for mye hud? Dette er selvfølgelig smak og behag, men spesielt på en jobbfest kan det være lurt å holde litt tilbake. For dyp utringning, for kort skjørt, nettingstrømper og 15 cm høye hæler samtidig er rett og slett ikke lov. Hver for seg funker det selvfølgelig utmerket, men altså; ikke alt på en gang! Kle deg gjerne forførende og sexy, men unngå å se billig ut», er Vendela Kirseboms beste tips til en vellykket fest.

Siste nytt fra Side2? Les forsiden nå!

– Ikke gull alt som glitrer
Supermodellen og Top Model-programlederen har skrevet boken «Beauty Bible», og i augustutgaven til magasinet Elle, følger det med et utdrag av boken, «Partyfikseren».

Vendela gir deg enkle tips til en vellykket fest, og forteller deg hva du absolutt bør styre unna.

«Det er ikke gull alt som glitrer. Noen har lett for å gå i den fellen at de tar på seg alt som glitrer når de skal på fest. En skinnende paljettopp til metalliske bukser blir sjelden bra. Og topper du det hele med mye sminke, store, skinnende og spraglete smykker, øredobber og armbånd, blir det rett og slett feil. Litt glitter er alltid bra, men for mye er ... for mye», mener hun.

Festbrems med skyhøye sko
Supermodellen synes det er viktig å ikke overdrive pyntingen, men rett og slett heller følge prinsippet «less is more».

«Du vil – selvfølgelig – ta deg best mulig ut på fest, og det finnes som sagt ingen unnskyldning for ikke å være glamorøs, men likevel; Det er fort gjort å overdrive. Det er ikke alltid lurt å ta fram det aller mest trendy eller iøynefallende plagget du har i garderoben. Hvis du er i tvil, skal du velge den lille svarte. Er du redd for å være for lite pyntet, kan du ta med ekstra smykker og øredobber i partyvesken. Du kan på ett sekund gjøre deg mer – eller mindre – pyntet», skriver hun.

Vendela fortsetter.

«Noen fester er aktive og tar helt av. Høy musikk, dans og moro, men du kan ikke delta. Fordi du tok på deg de åh, så sexy! men akk så vonde! – skoene med 13 cm høye hæler, eller den supertrange kjolen du er redd skal spjære dersom du beveger deg for mye. Festen blir garantert ingen stor suksess for ditt vedkommende. Du kan selvfølgelig sparke av deg skoene og danse med, men moroa varer bare fram til du blir tråkket på tærne av andre som danser med skoene på».

Sikker vinner
Styrer du unna alle disse fallgruvene, og i tillegg følger Vendelas beste tips, vil festen bli din.

«Ta med deg yndlingsparfymen og et par flate sko i vesken, og husk; Er du usikker på hva du skal ha på deg, gå for det klassiske. Den lille sorte er en sikker vinner».