Gå til sidens hovedinnhold

Var Michelles kjole en vinner?

Michelle Obamas garderobe har entret Det hvite hus.

(SIDE2): Det virker kanskje ikke helt riktig å diskutere kjolevalget til USAs neste førstedame, men diverse søkemotorer viser at nettopp hva Michelle Obama hadde på seg den historiske kvelden har fått moteglade kvinner verden over til å søke rundt om kjolen.

Hennes knall røde og svarte kjole er signert den amerikanske designeren Narciso Rodriguez.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Motefurore
Michelle Obama har blitt hyllet for sin motesans - og kom på magasinet Vanity Fairs liste over best kledde tidligere i år. Brosjene hun bruker, valg av merker og det enkle, men elegante er det som gjør førstedamens garderobe så interessant.

For mens republikanerne har brukt millioner av dollar på klær, hår og tilbehør, har Michelle valgt seg rimeligere alternativ og mer ukjente designere.

Elsk hat
Bloggefashioniaster har delte meninger om Michelles kjolevalg, skriver Yahoo.com. For mens president Barack Obama feiret sin knusende seier over John McCain i en dress skreddersydd mørkeblå dress av Hart Schaffner Marx, er det flere som mener at Michelles valg var litt for ukonvensjonelt.

Motenettstedet InStyle.com elsker førstedamens moderne valg, og hyller henne for at hun aldri har latt klassiske Oscar de La Renta kommet inn i hennes garderobe slik den har hos både Cindy McCain og Barbara Bush.

- Michelle Obama lagde motehistorie i går kveld. USA gjør dere klare for å se hva et skikkelig moderne stilikon kan gjøre, skriver Katrina Szish hos InStyle.

Les mer her:Valgkampens dyreste antrekk?

En som ikke lot seg imponere over kjolevalget var LA Times blogger Elizabeth Snead - hun kalte valget en katastrofe. På nettstedet BlackBookmag.com skriver blogger og moteløvinne Alisa Gould-Simon at valget var uventet, ukonvensjonelt og helt i tråd med trendene.

Så blir det kanskje en ny Jackie Kennedy vi får se? Michelle Obamas smak og kjoler er iallfall kommet for å bli i de neste fire år.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken