(SIDE2): Hvis du skal velge noe kult tilbehør i sommer, så går for stjerner.

Hyllest
Chanel hyller det amerikanske flagget i sin kolleksjonen for den varme årstiden vi har i vente, og det samme gjør det italienske motehuset YSL. Det er noe litt retro og 80-talls over stjernemote, men for all del - hvis sjefsdesigner Karl Lagerfeld vil det, så sier ikke vi nei.

Stjernene er drysset over korte og lange kjoler, patriotiske maritime topper og korte shortser hos Chanel, mens det franske motehuset Yves Saint Laurent med designer Stefano Pilati i spissen valgte seg stjerner hovedsakelig som tilbehør.

Stiletter med stjerner oppover leggen, tynne belter med en stjerne på midten, brede belter med spenner over det hele og store halskjeder er bekledt er en viktig del av kolleksjonen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tilbehør
Supermodell Kate Moss ikledte seg Chanels aftenkjole med stjernedryss over det hele da hun feiret sin bursdag tidligere i år. Hotellarving Nicky Hilton (24) er en annen kjendis som velger stjerner som tilbehør og valgte et stjerneskjerf fra yndlingsdesigner Chanel.

Les også fra Lxus: Verdens 10 mest ettertraktede merker

Hvis du ikke vil ha stjerner over hele deg i form av en lang kjole, så er det trygt med litt stjernetilbehør - et kjede, sko, glitrende øredobber eller hårpynt med stjerner er alt som skal til for å freshe opp ethvert antrekk.

Les mer om mote her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!