Gå til sidens hovedinnhold

Verdens mest berømte rumpe

Tirsdag står hun på scenen i Spektrum - den lille kvinnen som er kjent for sin vakre bakdel så vel som sin store stemme. Se bilder her!

(SIDE2): Kylie Minogue fylte 40 år i slutten av mai og feirer jubileet med en stor turnè «KYLIEX2008». Tirsdag kveld står hun på scenen i Oslo Spektrum - litt over et halvt år etter at hun underholdt på Nobels Fredspriskonsert.

Se bilder av Kylie nede i saken!

Ikon
Kylie er et moteikon, et homseikon og ikke minst et sexsymbol. 40-åringen er berømt for sin bakdel - som en rekke ganger er blitt kåret til verdens mest sexy. Hun er heller ikke redd for å vise den frem og bruker gjerne minikjoler på scenen.

Les også: Stjernenes stjerter

Store designere som Dolce & Gabbana, John Galliano og Jean Paul Gaultier elsker henne og kler henne gjerne opp i antrekk for den røde løper. Kylie selv har en egen undertøyskolleksjon og har lansert badetøy for H&M.

Hyllet
Da popstjernen fikk brystkreft i 2005 holdt hele verdens fans pusten. Etter operasjon og et sterkt comeback to år etterpå, viste Kylie en vilje og et pågangsmot til forbilde for millioner av mennesker. Hun ble i slutten av 2007 slått til ridder i Storbritannia for sin kamp mot kreften.

Les også: Kylie tilbake og hottere enn noensinne

Suksess
Artisten har hatt enorm suksess da hun hoppet av skuespillerkarrieren i den australske serien «Naboer» og begynte å synge poplåter. I 1987 ble den første kontrakten signert - da hadde Kylie tatt publikum med storm med «Locomotion» og kort tid etterpå «I should be so lucky» som ble skreddersydd til den australske skjønnheten. Siden har hun hatt småroller i filmer, men det er først og fremst musikken hun hatt suksess med.

Kylie har siden jobbet med artisters om Nick Cave, Robbie Williams, U2 og Justin Timberlake. 20 år og ni album etterpå er hun altså igjen klar med turné og skal underholde det norske publikum tirsdag kveld - les anmeldelse av konserten her på Side2 i morgen.

Skal du på Kylie-konserten?

Vi ønsker fansens hjelp til å vise frem høydepunktene fra konserten i kveld.

Derfor oppfordrer vi dere som skal dit til å sende oss bilder

Bildene vil i etterkant bli lagt ut på Side2 Musikkfrelst.

For å sende oss dine bilder konserten på MMS gjør du følgende:

Send bildet som MMS med kodeord «konsert» til 1930. (Dette koster 1 krone per bilde)

Ønsker du å sende oss dine bilder på e-post sender du de til side2@nettavisen.no


Er du musikkfrelst? Diskuter gjerne her!

Side2 kommer tilbake med anmeldelse og bilder fra kveldens konsert.

190

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Disse gressklipperne er best i test

Kommentarer til denne saken