(BIIPMAG): Motefanatikere og designere blir aldri lei av leggings!

«Nude»
De kommer i alle slags fasonger og farger. I moteverdenen kalles den nye favorittfargen for «nude», det vil si en hudfarget variant. Leggings har lenge vært en stor motetrend og denne sesongen kommer designerne med enda flere!

Tettsittende
Hva er det egentlig modellene går kledt i på catwalken? En tettsittende jeans, leggings eller rett og slett strømpebukser? Beinbekledningen sitter så tett, at man må se to ganger for å gjenkjenne om det er strømpebukser eller bukser det er snakk om.

Velkommen til «treggings»
For noen år tilbake var «skinny jeans» den hotteste buksetrenden. Sigarettbuksene var som klistret til beina og det var heller ikke bare, bare å bevege seg i dem. Moteskaperne måtte komme opp med noe som kunne løse problemet og skapte dermed en mer bevegelig leggings. Si velkommen til «treggings». Den nye typen av leggings er en kombinasjon av bukse (engelsk «trouser») og opprinnelige leggings.

Les også:
Hullete og rocka jeansmote
Vårens trender med Pia

Hullet og revet
Perioden med tettsittende bukser er fortsatt ikke over. Designerne fortsetter å lage innskrumpede bukser til både kvinner og menn. Vårkolleksjonene består av flere «treggings»modeller som gjerne kommer i hudfarge eller sort. Designeren Alexander McQueen viste at man kan ha det gøy med bukserørene i sin vårkolleksjon . Engelskmannen viste fram flere leggings på «ready-to-wear» kolleksjonen i Paris, som hadde blitt dekorert med fantasifulle mønstre i alle slags farger.

Egen kleslinje
Den meget populære klestrenden brukes flittig av kjendiser som Lindsay Lohan, Nicole Richie og Hillary Duff. Hvor glad kan man bli i disse rørene? Partyløven Lindsay Lohan har i alle fall ingen planer i å gi slipp på leggingstrenden. Med sin helt egen leggingslinje har skuespilleren sikret seg nok av tettsittende plagg for fremtiden.

Kilde:(spiegel.de)

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.