(SIDE2): Søndag gikk en av gikk en av høydepunktene under moteuken i London av stabelen. Anledningen var den populære britiske gigantkjeden Topshop sin motevisning.

Stjernespekket

Visningen lokket det som kunne krype å gå av britiske kjendiser, og dermed var det duket for en real stjernedekket første rad.

440 butikker i 37 land

Topshop ble startet i 1964 av Peter Robinson og er en multinasjonal kjedebutikk. Idag kan selskapet Arcadia eid av Phillip Green, telle 440 butikker i 37 land. Flagskipet er den 8400 m2 store butikken midt i hjertet av London, i Oxford Street.

En selvskreven gjest

Kate Moss, has selv designet flere kolleksjoner for kjeden, og var svært blid og fornøyd på visningen. Med seg hadde hun halvsøsteren Lottie som spås en lysende modellkarriere. Lottie signerte med storesøsterens modellbyrå, Storm tidligere i år.

Variert og omfattende kolleksjon

Kolleksjonen var veldig variert og omfattende, og svært fargerik og positiv , til å vare en høst/vinter visning.

Blåtoner og rustfarger

Noen av stikkordene er; blåtoner, gult og rustfarger, lårkort, knelange boots, saueskinnsjakker, mønster og ton-i-ton, lag på lag.

Vakker stylet

Kolleksjonen var utrolig vakker, og fint stylet. Alle plaggene er lette å bruke hver for seg eller sammen som vist på catwalken.

Like spesielt fargene

Spesielt likte jeg de lårhøye bootsene, blåfargene og de sterke gule fargene mot grått. Jeg ble veldig inspirert til å bruke flere farger lag-på-lag og ton-i-ton.