Gå til sidens hovedinnhold

Motiverende trening

Den beste motivasjonen til å trene er å gjøre noe du synes er gøy. Bli inspirert!

(SIDE2): Det nærmer seg sommeren. For å øke motivasjonen til siste innspurt før bikinsesongen bør du velge treningsformer du synes er gøy.

For mange kvinner er det magen som er det store problemet før sommeren. For å få strammet opp gjelder det å trene både kondisjon og styrke. Her er en liten oversikt på hvordan du kan gjøre dette på en måte du synes er artig:

KONDISJON:

Spinning er god kondisjonstrening og gir rask progresjon. Noen treningssentre har også begynt med å vise etapper fra ritt, eller film fra naturen på storskjerm. Dette gjør treningen morsommere og annerledes enn en vanlig spinningtime. En vanlig sykkeltur er også god trening.

Boksing eller ulike kampsporter gjør ofte at du får trent kjernemusklene, men også hele kroppen. Det kan også være positivt å få ut litt aggresjon!

Her er det en rekke treningsformer å velge mellom. For å nevne noen så tilbyr de fleste storbyene capoeira, bryting, karate, taekwondo og kickboksing- her må du prøve ut og finne det som passer best for deg. Stadig flere treningssentre har begynt med timer innen denne kategorien. Vi har testet «SatsBox» som er en kampsportinspirert kondisjonstime.

MAGE:

Både yoga og pilates er sunt for hele kroppen. Det finnes ulke former for både yoga og pilates, men i hovedtrekk gir treningen generelt god holdning, markerte muskler, flat mage og smidigere kropp. Pilatesmetoden har som hensikt å realisere kroppens fulle potensial. Vi har testet «Pilates Triad Ball».

Om du har et ønske om flat og markert mage, så er det viktig å ikke overtrene magemusklene, mener Side2s treningsekspert Cornelis Elander. Han gir deg tipsene til å få den perfekte magen.

Hvis du ikke liker å være i treningsstudio er det alltid god trening å jogge eller gå en tur i raskt tempo. Men du kan ha i bakhodet at energiforbruket er klart høyest når man løper.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken