Gå til sidens hovedinnhold

Bentley på biodrivstoff

Nå kan du være både snobbete og miljøvennlig.

(LXUS.no) "Jeg skulle gjerne hatt meg en Bentley, men de er så lite miljøvennlige," proklamerte du etter den fjerde cognacen under forrige megler-julebord. Det er jo så trendy å være miljøvennlig! Og dersom det har vært ditt eneste problem til nå, kan vi i LXUS fortelle det at det nå er løst.

Luksusbilprodusenten har lenge skrytt av at deres kolleksjon snart også vil inneholde biodrivstoff-biler. Likevel har den mer miljøvennlige Bentley-varianten har latt vente på seg – helt til nå.

LES OGSÅ:

Verdens raskeste el-bil
Tidenes råeste presidentbil

I mars lanserer Bentley ifølge Luxist.com sin aller første fleksidrivstoff-modell under bilmessen i Genève. Deretter skal vidunderet fraktes til New York i april.

Kraftig motor

Produsentene er fortsatt tilbakeholdne med å røpe for mange av bilens spesfikasjoner, men forventningene hos Bentley-entusiaster verden over er likevel enorme.

Drømmebilen er basert på Bentleys Continental-biler, med kraftig tolvsylindret motor. Ogsuperbilprodusentene skryter nå av at alle deres biler vil kunne gå på mer miljøvennlig drivstoff innen 2012.

Kommentarer til denne saken