Gå til sidens hovedinnhold

Luftig satsning fra bilprodusent

Tysk gigant flyr til himmels med nytt superfly.

(LXUS.no) BMW sin designergruppe, BMW Group DesignworksUSA, har fått i oppdrag å designe et helt nytt privatfly kalt 2009 Dassault Falcon 7X. Det nye flyet skal være svært luksuriøst innredet, og kombinerer eleganse og stil med funksjonalitet.

LES OGSÅ:
Prins blir luftens baron
Slik blir du oppgradert
Jorden rundt i privatfly

Dassualt Aviation, firmaet som produserer flyene, vil gjerne introdusere et helt nytt nivå av flyopplevelser. Større vinduer skal gi mer lys og det strømlinjede designet i kabinen gjør at den virker romsligere.

I tillegg har de satset på belysning. I taket er det montert bittesmå lys som gir følelsen av at du sitter under åpen stjernehimmel og de distinkte Lunule-lysene gir en åpen og luftig følelse når solen forsvinner.

Lekre detaljer

Flyet ble introdusert i mai på en internasjonal flymesse i Geneve, og har mottatt mange lovord etter debuten. Teamet som har ansvaret for designet har også stått bak kjente merkevarer som BMW, MINI og Rolls-Royce. Nye smarte detaljer er inkludert for å gjøre flyreisen mer behagelig for den reisende. På VIP-toalettet er det et skjult skap man kan trekke frem for en rask og komfortabel hygienestund.

Temaet i flyet er renhet, rolighet og godt håndverk, som designerne mener de har fått frem med hjelp av både farger, materiale og overflater. En ren og rolig tur i dette flyet hadde ikke vært å forakte...

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021