Gå til sidens hovedinnhold

Jobb om dagen - fest om natten

Her er kontoret for deg som aldri blir bilsyk.

(LXUS.no) For mange er reiseaktivitet en stor del av arbeidsdagen. Og hvor håpløst er det vel ikke å revisere bedriftsregnskapet mens man sitter trangt mellom to skravlekjerringer på bussen eller ikke kan ha på PC-en under store deler av flyreisen?

Løsningen er LimousinesWorlds nye rullende kontor CEO Ultimate - siste tilskudd til firmaets Executive Mobile Office SUV-kolleksjon.

LES OGSÅ:
Denne sikrer deg mot attentat
Politiets nye superbil

Som navnet tilsier, så er ikke disse bilene som limousiner flest. CEO Ultimate leveres nemlig som kraftige firehjulstrekkere og kan spesialbygges som enten Cadillac Escalade, Mercedes GL, Lincoln Navigator, Infiniti QX56 eller Ford Expedition.

Kontor om dagen, festlokale om natten

Ifølge LimousinesWorld er markedet for slike høyteknologiske mobilkontorer slett ikke dårlig. De nye luksus-SUV-ene vinner terreng verden over, særlig blant forretningsmenn, politikere og andre VIP-er som ønsker å jobbe effektivt og komfortabelt fra baksetet på bilen, men også blant yrkesaktive som ønsker å lettere kunne reise bort med familien.

CEO Ultimate er utstyrt med internett, pulter, datatilkobling, komfortable stoler, TV, DVD-spiller og en lang rekke andre tekniske og luksuriøse finesser. Og med egen bar ombord, er det vel ingen ting i veien for å legge fredagspilsen til kontoret?

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid