(SIDE2): - Jeg gjorde noe jeg ikke burde gjort. Kreftene var store i sykkelen, og jeg mestret det ikke. Jeg kjørte rett inn et jerngjerde dekket av snø. Sykkelen ble stående fast i snøen, mens jeg slo kollbøtte over gjerdet. Jeg husker ikke så mye, men landet på ryggen – syv meter bortenfor der jeg krasjet, så jeg er sjeleglad for at det gikk så bra som det gjorde, sier Svein Østvik til VG.

Charter-Sveins første motorsykkeltur endte nemlig på dramatisk vis på Lunner Speedwaybane onsdag.

Østvik og flere andre norske kjendiser var på speedwaybanen for å trene til neste helgs «Speedway on Ice», og skulle egentlig bare sitte i en sidevogn - men tok utfordringen fra tidligere Paradise Hotel-deltaker Daniel Hemnes om å kjøre selv.

TV-kjendisen, som også er kjent fra «Skal Vi Danse» ble raskt tatt hånd om av ambulansepersonell og lagt på båre, men det viste seg at bortsett fra blåmerker og ømme muskler, var han i ellers god form.

Arrangementsansvarlig og speedwaykjører Henrik Bauer understreker overfor VG at man ikke trenger førerkort eller motorsykkellappen for å kjøre speedway på lukket bane.

LES OGSÅ: Charter-Svein fyllekjørte
Kastet ut Charter-Svein

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!