Gå til sidens hovedinnhold

- Møttes på nachspiel

Kristian Valen har sluppet ny låt med verdenskjent produsent.

(SIDE2): - Jeg møtte Jean igjennom felles bekjente på nach hos Slash. Etter et par drammer fant jeg og Jean fort tonen.

Det sier Kristian Valen, som sist uke ga ut singelen «You Are Not Alone» sammen med den verdenskjente produsenten Jean Beauvoir.

- Stor drøm

- Jean var jo en av mine barndomsidoler så for meg var det en ære å få jobbe sammen med han. At han ønsket å lage musikk sammen med meg er over mine største drømmer. Det er uvirkelig at det nå er blitt til en singel, sier Valen til Side2.

Og det er tydeligvis ikke bare Valen som er fornøyd med samarbeidet.

- Allerede første gang jeg møtte Kristian, visste jeg at vi skulle jobbe sammen og dele tanker gjennom musikk. Han er en god låtskriver og har en fantastisk stemme, men først og fremst er Kristian en fenomenal historieforteller. Og det er nettopp det å kunne fortelle en troverdig historie som er det viktigste når man skal lage og fremføre god musikk. Det er virkelig spennende og verdifullt for meg å jobbe med Kristian, har Beauvoir fortalt ra.no, hvor du også kan høre låta her.

Beauvoir har skrevet og produsert musikk sammen med blant annet KISS, Ramones, Bruce Springsteen, Little Steven og Blondie. På 70 og 80-tallet spillte han selv i The Plasmatics. Valen på sin side er muligens mest kjent for sin komikk, men har også tidligere gitt ut låter, blant annet «Sibbe fra Sandnes», «En herlig suppe», og «Listen When Alone».

- Jeg er veldig stolt over å få gi ut denne singelen. Kristian Valen og Jean Beauvoir er to flotte artister med to store stemmer som har funnet hverandre i en fenomenal musikalsk samklang. Det er ingen selvfølge at en så stor artist som Beauvoir gis ut på en norsk plateselskap, sier daglig leder i MTG Music, Larry Bringsjord, som gir ut låta.

Over all forventning

Valen er ikke bare musikk - for tiden er han også aktuell på P4, der han har eget program hver onsdag. Dessuten har showet Fra Hillevåg til Hollywood premiere i Oslo kommende helg.

- Det har vært utrolig gøy å kunne jobbe på radio igjen. Jeg må innrømme at hverdagen har vært noe hektisk. Nå som jeg også skal på scenen igjen, det gleder jeg meg enormt til. Vi har vært så heldige å ha utsolgte hus i hele Norge og premieren er ikke før neste helg i Oslo. Det er over all forventing.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken