Gå til sidens hovedinnhold

Dette gir strykkarakter!

Se de verste kjolene, strømpene, skoene og ikke minst sveisene under årets MTV Video Music Awards.

(SIDE2): Kjendisene hadde virkelig lagt sin sjel i antrekkene under årets utdeling av MTV Video Music Awards i Hollywood i helgen - ikke alle med like stort hell.

Se de verste og beste antrekkene her.

STORT BILDESPESIAL LENGER NED

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Verst blant dem alle var Pink, Rihanna, Haley Williams, Katy Perry og Keri Hilson - som alle stilte i kjoler, strømper og hårsveiser litt utenom det vanlige.

Festens sjokksveiser
Både Pink og Rihanna hadde stort hell i sine valg av antrekk - førstnevnte i en lekker sid kjole i svarte og røde striper, og med et stramt sort belte i livet, og sistnevnte i et kult rocka antrekk med tettsittende svarte bukser, boots og en ultrakort sort skinnjakke.

Men begge to hadde virkelig slått på stortromma hva angår hår. Pinks hår sto til alle kanter, mens Rihanna har anlagt en lys stripe i panneluggen på det ellers så mørke håret. Ikke pent, mener Side2.

Festens mest vågale
Den mest oppsiktsvekkende var likevel Katy Perry, som stilte i festens korteste hotpants, utringet topp, nettingstrømper, knallrøde lepper og knallrosa pumps. Litt vel glorete og 80-talls, mener vi.

Festens yndling
Supermodellen Bar Refaeli derimot vet å kle seg etter både stil og trend - og strålte på rød løper i en grå tettsittende sid kjole med en kort sort skinnjakke til. De store smykkene gjør antrekket hennes mes glamorøst og er prikken over i-en.

SE ANTREKKENE OG BEGRUNNELSENE HER:

835

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken