(SIDE2): Sesong 6 vil bli den siste for realityserien «The Hills».

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Seertallene synker
Etter flere år med shopping, mote, gutteproblemer og jentekrangler vil «The Hills» legges ned etter seks sesonger skriver The People. Gjengen i Laguna Beach er ikke interessert i å fortsette. De første episodene av «The Hills» ble sendt i 2006 og ble raskt en av MTVs mest fremgangsrike serie. Den siste tiden har seerne derimot sviktet Heidi Montag, Kristin Cavallari og Audrina Patridge, og hovedpersonene skal nå gå sine egne veier.

Mye drama
Den siste sesongen består av 12 episoder og den første episoden vil bli sendt på amerikansk fjernsyn 27.april. Ryktene sier at denne sesongen vil bli den heftigste av dem alle. Blant annet får vi bli med da Heidi Montag besøker sine foreldre i Colorado for å avsløre sitt utseende for første gang etter de ti mye omtalte plastiske operasjonene. Cavallari sliter med dop-rykter, Stephanie Pratt trenger hjelp med alkoholproblemer, og Heidi og Spencer får som vanlig mye oppmerksomhet på grunn av sitt turbulente forhold.

Gjensyn med Lauren?
En av de mest populære personene fra serien, Lauren Conrad, forlot showet i 2009. Men produsentene av programmet lover at seerne vil få en endelig forklaring på dramaet som begynte i Laguna Beach.

- Vær foreberedt på en overraskende avslutning med Kristin og Lauren, avslører Adam Divello, skaperen av «The Hills».

Les også: Dumpet ektemannen som manager

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden