Den kvinnelige orgasme kan være et mysterium for mange menn- så vel som for kvinnene selv også.

Og det er jo selvsagt enda mer komplisert å føre henne til klimaks atter en gang etter orgasmens bølge har lagt seg. Og enda en gang. Og en gang til.

Men nå kan du bli mister Superelsker om du bare følger med her.

Sexterapeuten Ian Kerner gir en rekke tips på Fox News, slik at også du kan få muligheten til å ta din kvinne til et nytt nivå nytelsesmessig.

De fleste kvinner er kapable til å få multiorgasmer

Ifølge Kerner er de fleste kvinner kapable til å få multiorgasmer.

Og her handler det i høyeste grad om hvilke knapper som skal trykkes på og til hvilket tidspunkt.

Den iboende evnen til en serie av orgasmer avhenger av hva som skjer like etter hun har fått sin første orgasme.

Kort tid etter klimaks er det meget lett for en kvinne å få en orgasme til, dette på grunn av at hennes kjønnsdeler er ytterst følsomme og kroppen er fullpakket med potente sexhormoner.

En orgasme inntrer når opphopningen av seksuelle spenninger kommer over et bestemt punkt, og hvis ikke alle spenninger forsvinner med forløsningen, er det store muligheter for å oppnå en orgasme kort tid etter, så lenge stimuleringsaspektet vedvarer og det er opphopet seksuell spenning til stede.

Forskjellig seksuell spenningskurve

Når mange menn får utløsning, opplever de at de seksuelle spenningene faller like hurtig som ereksjonen, og går da inn i en restitusjonsperiode før de er klare for en ny runde.

Denne seksuelle spenningskurven er annerledes hos kvinner, vi opplever ikke slike krasse bølgedaler, og går ikke helt til bunns ved en orgasme. Det går en viss tid før kjønnsdelene er tilbake ved normalen.

Å trykke på de riktige knappene

Når den første orgasmen manifesterer seg, så fortsett. Slakk ned litt på farten og unngå å røre hennes edlere deler, da de kan være oversensitive like etter orgasmen

Men du kan gjerne kjærtegne andre erogene soner slik som øreflipper, hals, lepper, ansikt og innersiden av lårene. Fokuser på det hun tenner på for å holde det seksuelle systemet ved aktivitet. Pirr henne en stund til du merker at hun er på vei opp igjen, og deretter han du fokusere på hennes primære lystknapper igjen.

Stimulering av klitoris

Noen menn tenker kanskje at inn-ut teknikken er tilstrekkelig, men flertallet av kvinner får ikke orgasme bare basert på penetrering. Så la klitoris være stjernen i showet og forær den masse stimuli, så skal du se at orgasmen hennes ikke lar vente på seg.

Kerner viser til undersøkelsen, som påpeker at multiorgasmiske kvinner hadde partnere som ventet med å få orgasme, til kvinnen hadde fått sin første.

Er du usikker på hvordan du best kan stimulere hennes klitoris, la henne vise selv, det kan være det optimale forspillet for dere begge to.

Kilde: www.extrabladet.dk, www.foxnews.com