Gå til sidens hovedinnhold

Muri og Berre til 2. divisjon

Skal spille for nyoppstartet Vålerenga-lag i NFFs futsalserie.

Årsmøtet og hovedstyret vedtok i 2009 at Vålerenga Fotball skulle ta opp futsal som aktivitet. Som et resultat av dette, har Vålerenga med lag i både dameserien og herreserien sesongen 09/10. Med dette har Vålerenga Fotball for første gang med et herrelag i NFFs futsalserie i 2009/10. Som et nystartet lag må de starte i 2. divisjon.

Damelaget tjuvstartet futsalkarriereren med et seriegull i sesongen 08/09. Laget har mistet en spiller siden ifjor, men stiller likevel sterkt! Serien blir nok jevnere iår enn ifjor, men målsettingen er såklart å beholde gullet.

Mål om opprykk

Futsal-sesongen spilles over syv helger, med to kamper hver helg og sesongstart for herrelaget er søndag 6. desember i Bjørnholthallen.

- Vi har som målsetning å rykke opp. Det er mest for gøy, men vi skal selvfølgelig vinne kampene våre, det er mantraet, sier organisator Tine Grødahl til vif-fotball.no.

A-spillere med

Flere av Vålerengas A-lagsspillere skal være med på laget når de har mulighet.

- Freddy dos Santos, Morten Berre, Øyvind Bolthof og André Muri har alle sagt seg villige til å stille opp. De kan dessverre ikke være med i åpningshelgen, men 20. desember regner jeg med alle er med, sier Grødahl.

Med på Vålerenga Futsal er også Kenneth Kvalheim, mangeårig storscorer i Adeccoligaen og Johan Nås, som daglig spiller under Petter Myhre i Strømmen.

Motivator Hengern

Som trener, motivator og peptalk-ansvarlig har Vålerenga Futsal hentet inn Vålerenga-legenden Terje ”Hengern” Hellerud.

Kampene søndag 6. desember spilles søndag i Bjørnholthallen kl. 12.50 og 14.30.Klikk her for å bli tilhenger av Vålerenga Fotball på Facebook
Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken