Gå til sidens hovedinnhold

Årets verste sanger

Det er tid for dagen derpå på musikkfronten. Her er årets verste sanger.

(SIDE2): 2007 har vært året der glamourmodellene fikk vise frem sine musikalske «talenter».

Mest kjent er nok Lene Alexandra med «My boobs are ok», selv om hennes nye singel «Hot boy, Hot girl» er helt der opp på toppen blant årets verste sanger. Vi må heller ikke glemme Linni Meisters versjon av «Survivor», som også plaget hitlistene altfor lenge.

Irriterende reklame
Av de alltid like plagsomme reklamesangene har Grandiosa klart å komme med den verste. «Full pakke» er like dårlig som den er fengende, men det er kanskje det som er meningen. Den ble i hvert fall spilt et utall ganger på både radio og TV.

Sichelle, Akon og Sean Kingston
Hiphop og R&B-sjangeren har alltid vært en yngleplass for halvseriøse eks-kjærester med evnen til å finne en tone, og i år er det Sichelle som har inntatt denne tronen.

«Fuck deg» har til og med fått æren av å være på toppen av VG-lista. Sean Kingstons «Beautiful Girls» er også en av de sangene man ser tilbake på med vantro, men Sean er ikke alene. Akons «Don't Matter» er i aller høyeste grad der oppe og kjemper om plassen.

Fotball-flause
Det er ingen hemmelighet at fotballsanger holder et gjennomsnittlig lavt nivå, selv om det finnes noen unntak. Årets cupfinalister Lillestrøm og Haugesund tok på seg den vante oppgaven med å lage en cupfinalesang, og det viste seg som vanlig å bli to nye lavmål.

Verst er Sangfuglas «For LSK», som til de grader må se seg slått av Haugesunds remix.

Oktav-døgnflue
Den sangen som minner mest om en kraftig dagen derpå er nok Mikas «Grace Kelly». Det er ikke få av oss som må innrømme at vi sang med når refrenget kom på radioen – dog en oktav lavere. Selve kronprinsen av døgnfluer har på tross av en utrolig irriterende sang gjort sitt, og «Grace Kelly» tronet listene lenge.

Vi kan kun håpe at musikkverden tenker seg litt bedre om neste år.

Har du noen forslag, diskutér under her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken