(SIDE2): Han har skrevet en rekke låter som topper hitlistene, Ed Sheeran, enten han synger dem selv eller gir låtene bort til andre. Som for eksempel boybandgruppa One Direction, der kompisen Niall Horan er medlem.

Men akkurat nå er Sheeran selv den som herjer hitlistene, og denne gang med låta «Don't». Og nå innrømmer han at ryktene stemmer.

Det er ekskjæresten og artisten Ellie Goulding, og hennes utroskap med nevnte Niall, han synger om.

- Jeg ble ferdig med sinnet da jeg skrev sangen. Den kom på et tidspunkt da jeg trengte å skrive, det er alt som er å si om det, forteller han til The Sun, ifølge dailymail.co.uk.

Teksten til I Don't - som du også kan se musikkvideoen til nederst i artikkelen - går blant annet slik:

«I never saw him as a threat, ’til you ­disappeared with him to have sex, and If I show courtesy and respect to someone, I expect to receive it».

Sheeran og Goulding var angivelig sammen i fjor sommer, men holdt forholdet utenfor rampelyset. De to ble derimot avslørt da de holdt hender under MTV MVA, noe kameraene selvsagt fanget inn. Ellie var derimot rask til å avfeie det hele som vennskap.

- Jeg digger at det å holde hender med venner, betyr at vi er sammen, twitret hun like etter.

Ed har altså en litt annen versjon, og svarte slik da han ble spurt om ryktene stemte.

- Jeg mener, normalt holder ikke folk hender om de bare er venner.

Ed har derimot tilgitt Niall. De to er nå venner igjen, og ble sett på fest sammen senest i september.

Det går litt imot sexolog Haakon Aars som i sin tid sa til Side2 at menn oftere benytter sjansen til et sidesprang, men at det ikke betyr at de tilgir affærer lettere.

HTML EMBED