Gå til sidens hovedinnhold

Musikkhistoriens mest sexy øyeblikk

Det er ikke bare musikalske høydepunkter som setter sine spor i musikkhistorien. Bar hud og sexy hoftevrikk er minst like viktig.

Det er E! Online som står bak kåringen av musikkhistoriens mest sexy øyeblikk. Listen er ikke basert kun på musikalske prestasjoner, men inneholder også andre minneverdige opptredener utført av artister. Det ser ut som om de har glemt at Madonna kysset Britney, men ellers har de fått med seg mange sexy og morsomme episoder.

10.) George Michael
I Wham-perioden så han mest ut som en solbrun instruktør i en aerobicvideo. Men da George Michael gikk solo med platen “Faith” i 1987 byttet han stil og fremsto som en av tidenes mest sexy artister. Ifølge E! Online er det berømte gitarriffet fra sangen ”Faith” og George Michaels rumpe man husker best fra starten på hans solokarriere.

9.) Barry White
Da White gikk solo med sin karakteristiske stemme i 1974 var det en hel verden av ungkarer som ble evig takknemlige. Hans dype basstemme har vært en snarvei til å forføre damer siden.

8.) Sting
Ifølge juryen er det ikke musikken som gjør at Sting får en plass på listen over de mest sexy øyeblikkene i musikkens historie. I et intervju i magasinet Men's Journal I 1994 fortalte han nemlig om at han og kona, Trudie Styler, var hengivne fans av tantrisk sex, som han selv sa det i intervjuet ”Du kan holde på i evigheter om du ønsker”. Senere har han selv spøkt med sine uttalelser i dette intervjuet, blant annet med følgende kommentar hos Conan O'Brien: ”Jeg prøver å lære kona tantrisk shopping. Det betyr at du kan handle i fem timer uten å kjøpe noe.”

7.) D'Angelo
I 2000 slapp D'Angelo plata “Voodoo” som var et typisk alene med kjæresten-album, romantisk og søtt. Plata solgte i hopetall, og det ble selvsagt spilt inn musikkvideoer. Videoen til ”Untitled” også kjent som “How Does It Feel” der en lettkledd D'Angelo synger alene foran kamera er kåret til musikkhistoriens syvende mest sexy øyeblikk.

6.) Ricky Martin
Noen artister kan fortelle om året da de ble kommersielle, Ricky kan fortelle om natta han ble kommersiell. Det skjedde nemlig da han gikk på scenen og fremførte ”La Copa de la Vida” under Grammy-utdelingen i 1999 og viste sine hoftevrikk. Han var allerede et idol før dette, men denne kvelden var elektrisk.

5.) Donna Summer
Da summer gikk på scenen og sang ”Love to Love You Baby” for første gang i 1975 var det stønningen og ikke teksten som fikk mest oppmerksomhet. For mange hørtes det hele ut som en innspilling av en lang tantrisk orgasme. Og både menn har i ettertid lurt på om de kunne fått til noe lignende. Også omtalt som verdens mest kjente fakede orgasme.

4.) Britney Spears
Det var nok flere som utstøtte et lite ”oops” under MTV Music Awards i 2000. Da stilte hun på scenen og strippet ned til et antrekk som fikk de fleste menn til å sikle og de fleste mødrene til å frykte hvordan døtrene deres kom til å kle seg neste dag de skulle på skolen.

Kveldens vert, Marlon Wayans, kommenterte det hele slik: ”Jenta gikk fra Mikke Mus klubben til strippeklubben”. Siden den gang har Britney blitt enda dristigere, mye dristigere.

3.) Madonna
I 1984 ble tidenes første MTV Video Music Awards arrangert. Madonna var nominert for Beste nye artist i video for kjempehiten ”Like A Virgin”. Hun entret scenen i en minimal brudekjole og ålte seg rundt på scenen på en måte som ingen historiebok noen gang kan overse, resten er historie. Med en slik start er det ikke rart at stjernene velger å overraske publikum på slike arrangement.

2.) Jennifer Lopez
I 2000 var Jennifer en av de absolutt hotteste stjernene. Hun var sammen med Puff Daddy, hadde suksess med albumet ” On the Six” og filmen” Out of Sight”, i tillegg hadde hun verdens mest omdiskuterte rumpe.

Når man er i en slik situasjon er det ikke lett å få enda mer oppmerksomhet, men Jennifer visste råd. Da hun stilte på Grammy-utdelingen i 2000 var det i en ekstremt utringet kjole fra Versace. Bildene gikk verden over, og Jennifer fikk den oppmerksomheten hun søkte.

1.) Elvis Presley
Musikkhistoriens mest sexy øyeblikk inntraff 9. september 1956, da ble bildene av en hoftesvingene Elvis som framførte ” Hound Dog” i ”The Ed Sullivan Show” tatt. Hva som skjedde etter det er en historie som de fleste kjenner.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot