Det er sannsynligvis ikke så stor stas å være i Myas sexy, høye hæler akkurat nå.

R&b-artisten er snart 30 år, og comebackalbumet «Liberation», som hun startet innspillingen av i 2004, har fortsatt ikke fått en ekte utgivelsesdato.

Året før kom hennes første plate «Moodrings», som ikke fikk platinastatus i hjemlandet, og hun måtte bytte musikkselskap til Motown. Der har det ikke gått som det skal; I fjor kom gjestende førstesingelen «Ayo!», som fikk tommelen ned fra fansen.

Andresingelen, «Lock You Down» med urokråka Lil Wayne, så også bedre ut på papiret enn i virkeligheten, selv om Mya ser bra ut i videoen.

Etter å ha blitt holdt helt i bunnen av Billboard, fikk hun med seg Christopher «Tricky» Stewart og laget «Ridin». Dessverre klarte ikke mannen bak den internasjonale Rihanna-landeplagen «Umbrella» å skape den samme boosten, til tross for at videoen byr på en Mya i gul badedrakt med sorte støvler.

SE VIDEOENE TIL MYAS TO FLOPPER PÅ RAD

Heldigvis for 28-åringen har hun også en fot i Hollywood, og er snart aktuell i thrilleren «Cover» med Vivica A. Fox og Louis Gossett Jr., samt komedien «The Metrosexual».

Sistnevnte handler om en jålete, heteroseksuell Los Angeles-mann som sliter med å bli tatt for å være homofil, og som blant annet benytter seg av prostituerte i jakten på kjærlighet. Ifølge Stress.no beskriver Mya filmen som «Sex In The City med menn».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!