Gå til sidens hovedinnhold

Stakkars frøken Mya

Fire år med frustrerende venting og fæle flopper følges opp av metroseksuell moro. Se de frekke videoene som ikke fungerte.

Det er sannsynligvis ikke så stor stas å være i Myas sexy, høye hæler akkurat nå.

R&b-artisten er snart 30 år, og comebackalbumet «Liberation», som hun startet innspillingen av i 2004, har fortsatt ikke fått en ekte utgivelsesdato.

Året før kom hennes første plate «Moodrings», som ikke fikk platinastatus i hjemlandet, og hun måtte bytte musikkselskap til Motown. Der har det ikke gått som det skal; I fjor kom gjestende førstesingelen «Ayo!», som fikk tommelen ned fra fansen.

Andresingelen, «Lock You Down» med urokråka Lil Wayne, så også bedre ut på papiret enn i virkeligheten, selv om Mya ser bra ut i videoen.

Etter å ha blitt holdt helt i bunnen av Billboard, fikk hun med seg Christopher «Tricky» Stewart og laget «Ridin». Dessverre klarte ikke mannen bak den internasjonale Rihanna-landeplagen «Umbrella» å skape den samme boosten, til tross for at videoen byr på en Mya i gul badedrakt med sorte støvler.

SE VIDEOENE TIL MYAS TO FLOPPER PÅ RAD

Heldigvis for 28-åringen har hun også en fot i Hollywood, og er snart aktuell i thrilleren «Cover» med Vivica A. Fox og Louis Gossett Jr., samt komedien «The Metrosexual».

Sistnevnte handler om en jålete, heteroseksuell Los Angeles-mann som sliter med å bli tatt for å være homofil, og som blant annet benytter seg av prostituerte i jakten på kjærlighet. Ifølge Stress.no beskriver Mya filmen som «Sex In The City med menn».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Ny grillpakke: - Den beste barbecuesausen vi har smakt