Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Anna turistattraksjon

Anna Nicole Smiths grav er allerede Bahamas’ største turistattraksjon.

(SIDE2): Anna Nicoles grav trengte ikke mer enn 24 timer før den ble Bahamas’ mest besøkte sted.

- Dette er noe alle vil se. Folk går av cruiseskipene og drar direkte hit, sier en taxisjåfør Daily News har snakket med.

ALT OM KAOSET: Begravelsen forsøkt stoppet

Til og med øyas hypermoderne akvarium-inspirerte feriested «Atlantis», som har vært den mest populære attraksjonen i årevis, tapte kampen mot den tidligere Playboy-modellens hvilested på under ett døgn.

Reiser kun for Anna
- Jeg booket reisen for bare to uker siden. Anna Nicole er den eneste grunnen til at vi er her, sier 51-årige Vicki Gwaltney til avisen.

Hun som tok med seg sin 92 år gamle mor for å se graven.

LES OGSÅ:- Anna hadde mislikt begravelsen

- Feriestedet Atlantis har vært det mest populære stedet I Nassau I lang tid, men det er definitivt på andreplass nå. Og det forblir den helt til dette dramaet tar slutt, sier turoperatør Chrissy Ingraham fra Bahamas Experience.

Det kan ta lang tid.

Fortsatt mye drama
Faren til Anna Nicoles sønn, Daniel, vil nemlig grave opp liket av sønnen for å flytte det til Texas. Daniel døde på Bahamas i september, og er stedt til hvile i en grav som ligger ved siden av graven til moren.

Både Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, hennes partner Howard K. Stern og hennes eks-kjæreste Larry Birkhead fortsetter å krangle i retten om omsorgsretten til Smiths fem måneder gamle datter Dannielynn. Rettssaken starter igjen i Bahamas, trolig 16. mars.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis