Gå til sidens hovedinnhold

Nå er forholdet offentlig

Sarah Ferguson og den norske mangemillionæren Geir Frantzen skjulte ikke følelsene da de var på Formel 1 i helgen.

(SIDE2): Bilder av et tydelige mer avslappet par enn vi tidligere har sett - Sarah Ferguson (48), hertuginne av York og hennes norske Geir Frantzen (40) hadde ingen problemer med fotografene under helgens Formel 1 Grand Prix i Silverstone, skriver Hello Magazine.

De viste tydelige at de er trygge på hverandre og sitt forhold.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ses ofte
Ryktene om hertuginnens av Yorks har florert i britiske og norsk presse i månedsvis. Bilder av de to her i Norge på tur sammen og restaurant- og helgebesøk i London hos hertuginnen har ikke akkurat lagt en demper på det. Men ingen av dem vil si verken det ene eller det andre.

Les mer her: Fergies norske date

Heiet
Under helgens Formel 1 løp var det britiske Lewis Hamilton som triumferte og for første gang dro i land en seier på britisk jord - Fergie og Geir skal ha heiet sammen med blant annet kjendiskokk Gordon Ramsay og hans familie.

Fergie og Geir skal ha blitt observert sammen hele to ganger i forrige uke på restauranter før de altså valgte å tilbringe helgen sammen i Silverstone. Ifølge det britiske magasinet prøvde de ikke skjule seg for fotografene som knipset bilder av dem på stevne.

Forholdet deres har vokst seg sterkt de siste månedene og en talsmann for hertuginnen vil verken avkrefte eller bekrefte et forhold.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Opptil 50 prosent på Comfyballs

Kommentarer til denne saken