(SIDE2): Owen Wilson har holdt en svært lav profil etter at han ble oppdaget livløs i sitt hjem og ført til sykehus i fjor.

Wilson måtte erstattes av Matthew McConaughey i Ben Stillers film «Tropic Thunder» og forholdet han hadde til Kate Hudson ble avsluttet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- I denne vanskelige tiden ber jeg om å få være i fred så jeg kan finne tilbake, sa Wilson selv i en pressemelding fra sykesengen. Amerikanske medier skrev rett ut at stjernen hadde forsøkt å ta livet av seg.

SE TRAILEREN: Marley & Me

- En god del av livet hans har gått med til å bekjempe depresjon og avhengighet, sa en venn av familien til The Enquirer.

Siden den gang har Wilson holdt en lav profil. Men på premieren av sin nye film «Marley & Me» viste han seg igjen i strålende form.

Han og Jennifer Aniston spiller et par hvis samliv både blir truet og limt sammen når de anskaffer seg hunden Marley. Filmen er en av USAs store julekomedier i år. Godt hjulpet av hunden Clive på den røde løperen, viste både Aniston og Wilson at de gledet seg for suksessen.

SE OGSÅ:Aniston viser alt

Wilson blir også å se i «Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian» mot Ben Stiller til neste år, og han skal ha en av hovedrollene i «Three Stories About Joan».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!