Gå til sidens hovedinnhold

- Nå er jeg skuffet

Mikkel Gaups realityslektning kunne ikke skjønne at finalen glapp.

(SIDE2): Lene Alexandra Øien (27) og Tom-Erik Nilsen ble sikret direkte finaleplass under semifinalen i «Skal vi danse». Og etter fredagens danseduell mellom Tor Andre Flo (35) og Mikkel Gaup (40) ble det klart at det andre finaleparet ble Tore Andre Flo og Nadya Khamitskaya, ifølge Guri Solberg, med knapp margin. Dermed måtte Mikkel Gaup og Therese Cleve takke for seg, til tross at Gaup var spådd å bli den store vinneren.

LES SAKEN: - Klart jeg ble litt lei meg

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Nå er jeg veldig skuffet
En av dem som hadde stor tro på Mikkel var «Farmen»-vinneren fra i fjor Mikkel Isak Eira (39).

- Nå er jeg veldig skuffet. Jeg rådet Mikkel til å være kynisk og bare tenke på seg selv. Men Tore Andre Flo er så lang så det er nok derfor han nådde høyere opp, spøker han.

Mikkel presterte det beste han kunne, men i dag var ikke det bra nok. Nord tapte mot sør, mener reineieren fra Kautokeino.

- Det første vi gjorde sammen var «Veiviseren» og etter det har det gått slag i slag, sier Mikkels firemenning som har vokst opp sammen med skuespilleren.

- Vilje til å vinne
Han har en klar formening om hvorfor han vant «Farmen» mens Mikkel fikk bronsjemedalje i «Skal vi danse».

- Vi har en kraft i oss som gjør at vi både tør og har en vilje til å vinne. Det er gull verdt og gjør at vi når langt.

Eira er stolt over barndomsvennens innsats på parketten.

- Han har slått seg løs og vært seg selv. Samtidig har vi sett at han etter hvert har skiftet fokus og blitt mer og mer konsentrert. Men han har fortsatt vært utadvendt og karismatisk, sier han og mener Mikkel har dratt fordeler av sin skuespillerkarriere.

Løft til samene
Mikkel Gaup ble tidlig i høst utropt som en av favorittene til å vinne årets «Skal vi danse».

LES SAKEN: Derfor er han dansefavoritt

Eira mener at selv om ikke Mikkel vant, så har han gitt den samiske befolkningen et løft.

- Dette har betydd utrolig mye både for samene og for hele landsdelen. Det har gitt fokus og de unge er stolte over å si at de er samer. Mikkel har vært en flott ambassadør og vi er veldig stolte av han.

Fra dans til rally

En annen kjendis som ble skuffet over Mikkels exit var TVNorge-programleder Vibeke Klemetsen.

- Det er så kjipt at han røk ut. Jeg tok det for gitt at Mikkel skulle til finalen så nå er jeg skikkelig overrasket. Den lange staken måtte jo ut, ler Vibeke og henviser til Tor Andre Flo.

- Mikkel er så mye morsommere og gir av seg selv. Jeg trodde sjarmen hans skulle gi masse godwill hos seerne, forklarer hun.

Klemetsen ble kjent med Mikkel i sommer da de begge var med på innspillingen til «Zebra Grand Prix». Etter nyttår er det klart for TV 2 Zebras fartsfylte nysatsing. 32 kjendiser skal kjøre om kapp på en rallybane, gjennom sju programmer i «Zebra Grand Prix».

- Mikkel har så sinnsykt mye energi på dansegulvet og om mulig så hadde han enda mer på rallybanen. Men han hadde virkelig god kontroll bak rattet. Det kan vi kanskje ikke si om dansingen hans, smiler hun.

- Han var jo ikke den mest elegante men han har definitivt vært morsom å se på.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken