Gå til sidens hovedinnhold

Nå gjør du hyttekuppet

Her er hyttene ved sjøen du får for under en million kroner. Se bildene her.

Torsdag denne uken lå det 224 fritidseiendommer ute for salg i sommer-Norge som koster en million kroner eller mindre. Nå kan du utnytte et sommerstille marked til å sikre deg hytte før ferien.

Egen båt- og badeplass
I Skjeberg ved Sarpsborg kan du få en hytte for 925.000 kroner ved sjøen. Ikke akkurat Hvaler, men slett ikke så langt unna!

Hytta ligger 100 meter fra sjøen i Røssneskilen og er på 60 kvadratmeter.

- Det er klart at dette er en enkel hytte, og det er behov for oppgradering, slik som taktekking og skifting av vinduer. Normalt går slike hytter som dette for 1,4 til 1,5 millioner kroner i dette området, sier megler Lars-Håkon Nohr ved Terra Eiendomsmegling i Halden til Nettavisen.

Hytta har utedo, og ikke innlagt vann, kun sommervann inn til hytteveggen.

Ifølge Nohr har det allerede vært betydelig interesse, og selger valgte å avvente visningen på torsdag, selv om det har kommet bud på prisantydningen på 925.000 kroner.

Fjordutsikt
I Svelvik, omkring en times kjøring fra Oslo, kan du sikre deg hytte med sjøutsikt for 790.000 kroner. Båtplass følger med på kjøpet.

- Hytta ligger rett ved veien. Det er det som trekker litt ned her, men ellers er det jo flott utsikt til fjorden, sier salgssjef Geir Gundersen i Dialog Eiendomsmegling til Nettavisen.

Hytta har ligget ute for salg i tre-fire uker, men Gundersen regner med et salg relativt raskt. Det skal være bud på trappene, men han er usikker på om denne potensielle kjøperen er villig til å betale takst.

Ifølge Gundersen er dette et populært område. Tirsdag solgte han en hytte med en prisantydning på 2,4 millioner, for 2,8 millioner kroner.

Beliggenheten
Av de 221 fritidseiendommene, ferieleilighetene og hyttene som ligger ute for salg til under en million kroner finner du bare åtte av de på Sørlandet, 22 i Hordaland, ni i Østfold og ti i Vestfold. I Oslo og Akershus er det 41 fritidseiendommer å velge mellom.

Det er 32 hytter i Nord- og Sør-Trøndelag samt Trondheim som koster en million kroner kroner eller mindre.

Les flere artikler om hytte i Nettavisens hyttemagasin.

Reklame

Vann plenen og potteplantene automatisk mens du er på ferie