Gå til sidens hovedinnhold

Nå gjør hun det offisielt

«Big Bang»-baben erklærte sitt forhold for hele verden

(SIDE2:) Kaley Cuoco er blitt stor stjerne med komedieserien «Big Bang Theory» der hun spiller Penny, som stadig er inn og ut av et forhold med Leonard.

Penny har en ganske motsatt personlighet fra sine to nerdete fysikknaboer, men er likevel en del av trioen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hemmelig forhold
Privat har 27-åringen vært heller lavmælt om sitt privatliv. Hun hadde i to år et forhold til medspiller Johnny Galecki i TV-serien uten at noen var klar over det før det var slutt. I oktober 2011 forlovet hun seg med Joe Resnick, men brøt forlovelsen i 2012.

Det var først i sommer at hun opplevde mediestorm rundt sitt kjæresteliv, og det skal ha vært noe av årsaken til at forholdet til «Superman»-skuespiller Henry Cavhill ble så kort.

Viste fram kjæresten
Nå har hun imidlertid funnet lykken med tennisspilleren Ryan Sweeting, og hun tok han like så godt med på Emmy-utdelingen i Los Angeles natt til mandag.

Kjolen til Cuoco var laget av Vera Wang, og hun lot ikke anledningen gå fra seg til å rose designeren.

- Takk til Vera Wang som lot meg bære den vakreste kjolen noensinne.

Cuoco er ikke noe nytt kort i TV-seriesammenheng og har spilt flere roller, deriblant i serien «8 Simple Rules». Flere TV-eksperter sammenligner hennes karriere med Jennifer Anistons og spår at Cuoco vil gjøre det godt på det store lerretet i romantiske komedier fremover.

«Big Bang»-skuespilleren, som har vært en del av serien siden oppstart i 2007, har imidlertid sagt at hun ikke ser for seg å slutte i den ennå.

Kommentarer til denne saken