– Vi ser det er mange som gjerne vil lese våre plussede artikler på Nettavisen, og nå er sjansen her til å få et blikk inn i våre eksklusive feature- og magasinreportasjer helt kostnadsfritt, sier magsinsjef Lars Wærstad i Nettavisen.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang (her!), vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

– I tillegg til alle nye saker vi lager i januar, kan nysgjerrige abonnenter nå ta et dypdykk i noen av våre beste og prisvinnende artikler i arkivet, sier Wærstad.

Her kan du registrere deg for å lese Nettavisen Pluss kostnadsfritt ut januar.

Eksklusivt: Dette er Norges supervåpen: Det eneste varselet du får er lyden. Og da er det for sent (+)

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Nettavisen gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at vår tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da Amedias systemer ble rammet, ble tilgangen til Nettavisens plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle våre abonnenter fikk tilgang til journalistikken de har betalt for. Vanlig tilgang for abonnentene er nå gjenopprettet. Og samtidig gir vi alle Nettavisen-lesere muligheten til å lese oss gratis ut januar, forklarer pluss-redaktør Liv Ingrid Mellemseter.

I perioden med åpne plussartikler, har responsen fra leserne vært massiv.

– Vi har opplevd overveldende stor interesse for stoffet vårt i dagene alt har vært åpent, og vi gleder oss over interessen, sier Mellemseter.

Tilgang til Direktesport

Alle registrerte brukere får dessuten full tilgang til Amedias sportsportal Direktesport.no, hvor man blant annet kan se Lionel Messi og de andre Ligue 1-stjernene live.

Oversikt: Her får du en oversikt over noen av artiklene som er tilgjengelig i Nettavisen Pluss.

Her kan du registrere deg for å lese Nettavisen Pluss kostnadsfritt ut januar.