Gå til sidens hovedinnhold

- Nå vet jeg hvem jeg er

- Det var en gjennomgående traumatisk opplevelse, sier Paris Hilton i sitt første intervju etter oppholdet bak murene.

(SIDE2:) Larry King på CNN trakk det lengste strået da Paris Hilton skulle fortelle hvordan hun opplevde fengselsoppholdet. Samtidig spurte han hvorfor hun ønsket å stille til intervju i det hele tatt.

- Jeg vil gjerne fortelle hva jeg har vært gjennom, svarte hun. Paris understreket at hun ble behandlet pent av de andre innsatte i fengselet, men innrømmet at hun ofte hadde mareritt om at noen skulle bryte seg inn i cella hennes og skade henne.

- Fikk strengeste straff
I 23 dager satt Hilton innenfor murene fordi hun hadde kjørt uten gyldig førerkort. Paris var fratatt førerkortet fordi hun var tatt for å ha kjørt i påvirket tilstand.

- Jeg skal aldri drikke og kjøre mer - noensinne, sier hun.

Hilton beskriver oppholdet som en traumatisk opplevelse, men sier hun også mener hun fikk den strengeste straffen. Advokaten til Paris hadde sagt at det var helt vanlig å gi folk samfunnstjeneste for et slikt brudd på prøvetiden.

- Å bli sendt i fengsel var et sjokk, sier hun. Los Angeles Times gjorde, mens Hilton var i fengsel, for moro skyld en undersøkelse rundt personer som hadde gjort samme lovbrudd som Hilton. De fant at hun sonet 20 dager lengre enn det som var vanlig for ikke-kjente personer.

Hilton gjentok i CNN-intervjuet at hun følte hun hadde vokst.

- Tiden der inne fikk meg til å tenke gjennom hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt, sier hun. Veldedig arbeid står øverst på listen.

Ferdig med festingen
Paris sier at media har fokusert på en side av henne, men innser at hun har mye skyld i det selv.

- Jeg liker å gå ut med venner, danse og ha det moro, men ærlig talt så er jeg lei av festing. Det kommer ikke til å være hovedfokus i livet mitt mer, sier hun.

Det var en ganske annen Paris som ble intervjuet av Larry King enn den som steg ut av fengselet. Stort sett så hun ut som seg selv igjen, bortsett fra at hun hadde droppet de blå kontaktlinsene og gikk for sine naturlige brune øyne.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her