NA24.no

- 28 ansatte går i Aller Media

Tore Stangebye skal kutte flere steder.
Tore Stangebye skal kutte flere steder. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nå står Dagbladet for tur.

Nå er det klart at 28 ansatte i Aller Media har takket ja til sluttpakker. Flesteparten er redaksjonelt ansatte. Samtlige får tre måneders lønn pluss lønn i oppsigelsestiden - uten arbeidsplikt, skriver Kampanje.

- Vi er ennå ikke helt i mål. Det pågår to prosesser, en for Aller Media Media og en for Dagbladet (Berner Media). Vi arbeider hardt med denne prosessen og målet er som alltid å unngå oppsigelser, forteller Tore Stangebye, direktør for medieområdet i konsernet Aller Media og direktør i Berner Media, til Kampanje.

Klubbleder for journalistene i Aller Media, Tone Rudberg, sier de ansatte er frustrerte.

- Det er veldig trykket stemning. Folk har vært gjennom flere runder med kutt og da blir man etter hvert apatisk. Selv har jeg vært med på fire runder med nedbemanning og løpende kutt mellom rundene siden nedskjæringene startet i 2009, forteller Rudberg, som begynte i Aller Media i 1997, sier hun til Kampanje.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere