NA24.no

- Alle bør få se Krekar-regnskapet

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Hele Norge har rett i og få vite hvor mye denne mannen har kostet oss norske skattebetalere!

Fremskrittspartiet for massiv støtte blant det norske folk etter at partiets stortingsrepresentant Per Sandberg fortalte hvor mye Mulla Krekar har kostet norske skattebetalere så langt.

- Det er nå kommet opp i minst 20 millioner kroner, sa Sandberg han til NA24.

- Dette er helt vilt. Hadde man gjort som Fremskrittspartiet sa i 2003, så hadde man spart skattebetalerne for disse kostnadene, fortsatte han.

Nå sender Frp spørsmål til samordningsminister Karl Eirik Schjøtt-Pedersen ved Statsministerens kontor.

- Så får han noe å gjøre. Da må han samordne kostnadene alle departementene og offentlige innstanser har hatt i Krekar-saken de siste 10 årene, sa Sandberg.

2000 delinger på Facebook

Nordmenn er i harnisk over Krekars millionkostnad, og nå raser debatten etter at NA24 avslørte «Mulla-regnskapet».

Saken har hatt rundt 2000 delinger på Facebook, og på sosialemedier raser debatten.

Her følger noen av kommentarene:

- Noen burde gjøre et større psykologisk studie på hvordan det er mulig å bli så inn i granskauen dumsnill som vi i vår del av verden er.

- PÅ tide og sende det svineriet hjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- At jeg har vært med på å dekke disse utgiftene er helt uaktuelt. At han ikke blir sendt ut er for meg helt uforståelig.

- Alle bør få se regnskapet.

- Vi kan bruke 20 millioner på den jævelen der, men å gi kreftmedisin til en som trenger det, nei det er vanskelig ! Hva som skjer med landet vårt?

- Vært billigere å leid en leilighet m/Security der han kom fra...

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

- Og så har ikke Norge råd til og bruke ca 80000 kr på medisiner til en etnisk Nordmann som har uhelbredelig føflekk kreft Hurra Hurra Hurra forstå det den som kan.

- Så fint at noen tok seg tid til å finne ut hvor mye #Krekar har kostet skattebetalerne.

- Har noen prøvd å blinke med lysene, det funker på ute-plassene når de vil jage hjem gjestene.

- Pekt nese til det norske samfunnet

- Fantastisk å se at en som helt siden 2003 har brukt vold og trusler mot alle som tror på demokrati, har fått gått mer elle mindre fritt rundt i et samfunn, som har gitt han ly mot vold . Men barn og andre som kunne ha blitt en ressurs, greier vi fint å sende ut , til ingen ting , heia norge .

- Denne mannen har pekt nese til det norske samfunnet i over 10 år. Han har levet på norske skattebetaleres midler samtidig som han truer med å drepe oss.Nok er nok nå! Få til en avtale med Irak og få han ut. Noe annet vil aldri, ALDRI BLI AKSEPTERT AV DET NORSKE FOLK. og neste år er det valg.

- Jeg får virkelig håpe Per Sandberg aldri noensinne får reell makt her på berget

- Vi kan vel ikke la økonomi avgjøre hvem som skal sendes i døden? Uansett hvor mye vi mener det er fortjent. Dette er uholdbart av FRP. Krekar sendes ikke ut av landet fordi det er stor sannsynlighet for at han blir drept. Da må vi også ta følgene med å ha ham her.

- Tenk hvor mye kunst vi kunne ha fått for de pengene, selv hadde jeg vært hæppy med bare et par mill. Tenk.

- Man skulle satt denne mannen på lukket asyl og sendt ham ut i 2003 som Frp sa, da utvisningsvedtaket ble vedtatt, fortsetter Sandberg. Jeg får virkelig håpe Per Sandberg aldri noensinne får reell makt her på berget. Da spøker det for rettssikkerheten for oss alle.

- La han sone i Irak og slipp han ALDRI inn i kongeriket Norge igjen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere