NA24.no

ANTHONY WEINER etterforskes av FBI og denne etterforskningen har satt dem på sporet av flere e-poster som kan være relevant for etterforskningen av Hillary Clintons bruk av privat e-postserver.
ANTHONY WEINER etterforskes av FBI og denne etterforskningen har satt dem på sporet av flere e-poster som kan være relevant for etterforskningen av Hillary Clintons bruk av privat e-postserver. Foto: Chip Somodevilla (AFP / NTB scanpix)

- Anthony Weiners sexting ledet FBI på Clinton-sporet

Etterforskningen av Anthony Weiners meldinger til en 15-åring i Nord-Carolina avdekket nye e-poster.

NEW YORK (Nettavisen): FBI har bestemt seg for å undersøke om nye e-poster som har dukket opp, er relevante for etterforskningen av Hillary Clintons bruk av privat e-postserver mens hun var utenriksminister.

FBI-direktør James Comey understreker i sin varsling til Kongressen at disse e-postene er avdekket i forbindelse med etterforskningen av en urelatert sak.

Den urelaterte saken er etterforskningen av Anthony Weiners uanstendige tekstmeldinger til en 15 år gammel jente i Nord-Carolina, melder The New York Times.

Anthony Weiner er gift med Hillary Clintons nære medarbeider Huma Abedin.

FBI fant e-postene etter at de konfiskerte elektroniske enheter tilhørende Abedin og Weiner.

Anthony Weiner var en fremtredende politiker for det demokratiske partiet inntil han i 2011 sendte et sexbilde av seg selv via sin offentlige Twitter-konto til en kvinne som fulgte ham der. Etter først å ha benektet at han hadde gjort dette, erkjente han noen dager senere at det var ham og fortalte at han hadde sendt seksuelt ladete bilder og meldinger til seks kvinner over en periode på tre år.

Han trakk seg fra sin plass i Kongressen 21. juni 2011.

Senere har det dukket opp flere lignende saker med Weiner. Han etterforskes altså nå av FBI.

I august offentliggjorde Huma Abedin at hun har bestemt seg for å ta ut skilsmisse.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere