*Nettavisen* Økonomi.

- Ari «motherfucking» Behn

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Prinsessegemalen ga seerrekord.

29.10.09 11:37

«Trygdekontoret» på NRK3 hadde i går 91.000 seere og en markedsandel på 8 prosent. Det er rekord for programleder Thomas Seltzer.

Det godt forhåndsannonserte trekkplasteret i gårsdagens sending var prinsessegemal Ari Behn, som av Seltzer ble introdusert som Ari «motherfucking» Behn.

Selv om 91.000 seere er langt unna hva nabokanalen NRK1 trekker på alle sine programmer på kvelden, er det gode tall for nisjekanalen NRK3. Årets sesongpremiere av «Trygdekontoret» hadde 39.000 seere og en markedsandel på 3,4 prosent. Gårsdagens sending ga dermed mer enn en dobling av sesongdebut-tallene.

Det mest sette «Trygdekontoret» før gårsdagens program var debuten i februar i år. Da samlet programmet 89.000 seere og en andel på 6,9 prosent. Utover vårsesongen i fjor sank seertallene og i midten av juli var det bare 13.000 som så programmet.

Ari Behn har vært mye omtalt etter at han ble intervjuet i gratismagasinet Massiv tidligere i høst. Behn sier til nrk.no at intervjuet med Massiv «er et av de fineste han har gitt», og at han ikke angrer på noe av det han uttalte.

– Det var et fint og selvironisk intervju, men så er det noen som klipper ut enkeltsitater med kirurgisk presisjon. Det virker som det er størrelsen på lommeboken til redaktøren som bestemmer vinklingen, sier Behn til nrk.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag