NA24.no

- Bare idioter ville arve

(Scanpix)
Barnløs mangemillionær gir opp jakten på etterfølger.

Den britiske millionæren Benjamin Slades leting etter en arving stoppes etter at bare «idioter» søkte.

NA24 - din næringslivsavis

Den barnløse millionæren kuttet sin leting på arvinger etter å ha mistet troen på den lave kvaliteten blant kandidatene.

Homofile og kommunister
62 år gamle Sir Benjamin Slade har lett etter en etterkommer som ligner hans DNA. Planen var å overføre sitt 13-århundre herskapsbolig og bondegård. Tilbudet var ikke åpent for narkomane, kommunister, homoseksuelle og lesere av den britiske avisen The Guardian.

Ifølge The Independent hadde Slade klart å finne en etterfølger som hadde lignende DNA som ham, men Denver-musikkeren Isaac Slade, vokalist i bandet The Fray, droppet tilbudet fordi han var for opptatt med bandet sitt.

Sir Benjamin sier nå at han i stedet vil ansette en landforvalter. I tillegg har han sagt nei til et Big Brother-type show for den britiske TV-kanalen Channel 4.

Mesteparten av Afrika
- Problemet med de folkene hos Channel 4 er at de ønsker at jeg skal ha en type konkurranse for kandidater med ingen skikkelig oppdragelse. Jeg vil ha noen som er kvalifisert til å drive stedet. Ideen min er å ikke finne en gruppe med idioter som et mini-Big Brother så de kan gråte og argumentere, sier Slade.

Og han fortsetter:

- Uansett, de TV-folkene er alle kommunister som mener jeg bør gi bort eiendommen, huset, klærne, sengetøyet - alt.

Den eksentriske millionærene sier også til Independent at «mesteparten av Afrika» og en rekke andre har forsøkt å bli hans etterfølger. Felles for disse er at de bare ønsker huset hans, og ikke vil «jage kuene rundt».

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere