NA24.no

- Buret inne for å ha slaver

(Scanpix)
Det rike ekteparet skal ha holdt kvinner fanget mot sin vilje.

Kausjonen for det rike amerikanske ekteparet er satt til 21 millioner.

NA24 - din næringslivsavis

Påtalemyndigheten annonserte for kort tid siden at ett velstående par fra luksuriøse Long Island har holdt seg med slaver, ifølge New York Press.

Venner og familie skal onsdag kveld ha tilbudt å betale kausjonen på 3,5 millioner dollar, eller 21 millioner kroner, men de skal fortsatt ha sittet bak lås og slå torsdag morgen norsk tid, ifølge AP.

Paret, som bor i et hus verdt over 15 millioner kroner, kan vente seg en tur bak lås og slå dersom de blir funnet skyldige.

De skal i utgangspunktet ha leid inn to indonesiske kvinner som hushjelp. Kvinnene skulle få betalt mellom 100 og 200 dollar i måneden, men de siste fem årene er det eneste som har tilfalt dem mishandling og frihetsberøvelse.

Paret skal nemlig ikke ha nøyd seg med å la være å betale for hjelpen. Kvinnene skal både ha blitt banket, fått skåldende vann kastet på seg, blitt tvunget til å gå opp og ned trappene, spise så mye som 25 chili på en gang og ta opptil 30 dusjer på tre timer.

Myndighetene oppdaget den grusomme behandlingen etter at den ene kvinnen ble funnet vandrende rundt en kafé i bare en bukse og et håndkle. Den andre kvinnen ble funnet gjemt i et skap på 1x1 meter, ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere