NA24.no

- Dagens Næringsliv stuper  i verdi

Gunnar Bjørkavåg leder selskapet som blant annet eier Dagens Næringsliv.
Gunnar Bjørkavåg leder selskapet som blant annet eier Dagens Næringsliv. Foto: NHST
Sist oppdatert:
Aksjekursen til NHST synker som en sten.

Medieselskapet NHST Media Group, som blant annet eier Dagens Næringsliv, raser i markedsverdi, skriver Medier24.com

Selskapet med 1.000 ansatte er på unotertlista på Oslo Børs, der siste handel ble  gjort til en kurs på 150 kroner per aksje, noe som tilsvarer en markedsverdi på 175 millioner kroner. 

Da Dagbladet for elleve måneder siden solgte 18,3 prosent av NHST for 90,5 millioner kroner tilsvarte det en aksjekurs på 382 kroner.

- Vi skal alltid være forsiktig med å kommentere aksjekurser. Men for å si det sånn; jeg eier én prosent, og har i hvert fall ikke til hensikt å selge noen aksjer til en slik pris, sier konsernsjef Gunnar Bjørkavåg til Medier24.

De siste årene har vært stadig tøffere med svakere annonseinntekter, og i fjor ble det underskudd. I år skal det imidlertid se bedre ut.

- Det er ingen stor hemmelighet at det er meget god fremgang på resultatsiden. 1. kvartal går betydelig bedre i år enn i fjor. Vi hadde en fremgang 4. kvartal i fjor, som vi har tatt med oss inn i 2015, sier Bjørkavåg til Medier24.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere