- De beste julebordene er i Nord-Norge

ADVOKATER VERST: Alex Rosén underholder på en rekke julebord. Han mener de hos advokatkontorene er de verste.

ADVOKATER VERST: Alex Rosén underholder på en rekke julebord. Han mener de hos advokatkontorene er de verste. Foto: (P4)

- Der mangler man bremsen.

03.12.14 11:35

Få har mer erfaring med julebord enn artisten Alex Rosén. Han har underholdt på disse i 20 år, og forteller nå til P4 hvor de beste selskapelighetene finner sted.

- De beste julebordene er antakeligvis ute i Lofoten eller i Vesterålen. Fordi det er alltid bra når man mangler bremsen, ler Rosén.

Å underholdene på julebord kan være ganske så vanskelig, og han legger ikke skjul på at man bør underholde tidlig på kvelden.

- Helst før de har fått i seg de fem-seks første drinkene. Jeg var på en jobb oppe i nord og da tok det helt av. Det stod to stykker og sloss foran scenen, forklarer Alex som ba de to om å slutte med slossinga og fikk dette til svar:

«Hold kjeft, det er bror min!».

P4s programleder spør om hvilke julebord som er de verste - og beste. Svaret kommer kontant:

- Advokater med litt for mye innabords er de verste. De beste julebordene er hos murerne, for der er det gorilla-nivå med en gang, skratter han.

Nettavisens blogger Kjell-Ola Kleiven fikk ekstremt med reaksjoner da han blogget om det han kalte «sin best bevarte hemmelighet», nemlig at han er avholdsmann.

Les bloggen hans her.

Det skapte bølger i sosiale medier, og fikk flere bloggere på banen.

Treningseksperten Cornelis Elander skrev om hvor vanskelig det er å få alkoholfrie alternativer på bar, mens Side2s nye blogger Suzanne Aabel reagerte mot de to avholdsmennene.

Hun fikk enormt med lesere og delinger i sosiale medier med bloggen
«Skal man være stolt over at man ikke drikker?»

Er du enig i at de friskeste julebordene er i Nord-Norge? Og hvilke yrkesgrupper vil du ikke gå på julebord med?

Si din mening i kommentarfeltet!
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.